Zie Jurriën Timber dit seizoen live in actie bij Arsenal

16:00, 14 jul 2023

Fantastisch nieuws voor voetbalfans: Ajax heeft een akkoord bereikt met Arsenal over de transfer van de getalenteerde verdediger Jurriën Timber. Deze 22-jarige ster gaat Ajax verlaten en zal voor maar liefst veertig miljoen euro naar Londen verhuizen. Maar gelukkig kunnen we hem nog steeds live in actie zien. Ontdek de voetbalreizen naar Arsenal van VI Travel.

Zie Jurriën Timber dit seizoen live in actie bij Arsenal

Droomtransfer Timber naar de Premier League

Vorig seizoen stond Timber al in de belangstelling van Manchester United, maar toen koos hij nog voor een langer verblijf in Amsterdam. Hij tekende destijds een nieuw contract tot medio 2025. Nu, een jaar later, heeft hij zijn droomtransfer toch nog te pakken. De persoonlijke overeenkomst tussen Timber en Arsenal is al rond en er ligt nu ook een volledige deal met Ajax.

Komend seizoen kunnen we Timber dus bewonderen bij Arsenal én in de Premier League. Voetbalreizen naar de Premier League zijn de populairste voetbalreizen van VI Travel: nergens ligt de snelheid en het niveau van voetbal zo hoog. En omdat Arsenal afgelopen seizoen nog op een tweede plaats wist te eindigen in de Premier League, speelt de ploeg van Mikel Arteta ook Champions League – een zeer aangename bijkomstigheid.

Boek een voetbalreis naar Arsenal bij VI Travel

Wil jij het avontuur van Jurriën Timber van dichtbij meemaken? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog je voetbalreis naar Arsenal bij VI Travel! Bezoek het prachtige Emirates Stadium en juich de talentvolle verdediger toe terwijl hij de strijd aangaat met de beste spelers van Europa. Wees er snel bij, want de vraag naar deze voetbalreizen zal enorm zijn. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring bij Arsenal.

 

Vind je ideale voetbalreis