Voetbaltickets Fulham

Voetbaltickets Fulham

Bezoek Premier League-club Fulham in Londen 

Wil jij ook de fantastische sfeer in Craven Cottage beleven? Check het volledige aanbod voetbaltickets voor Fulham bij VI Travel en geniet van voetbal in Londen. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Fulham met VI Travel

Voetbaltickets voor Fulham koop je bij VI Travel – dé specialist in voetbaltickets. De charmante club uit West-Londen is al tientallen jaren een populaire trekpleister voor voetbaltoeristen. Het befaamde Craven Cottage-stadion is vrijwel altijd decor van spanning, emoties en passie. Boek nu je tickets voor een wedstrijd van Fulham en geniet van de best mogelijke plekken in het stadion. Lees meer

Bezoek een wedstrijd van Fulham

Nog voor het eerste fluitsignaal klinkt, zit de sfeer er bij thuiswedstrijden goed in. The Cottagers – fans van Fulham – zingen een van hun clubliederen zoals ‘We Are Fulham’ en zwaaien met zwart-witte vlaggen. In het stadion passen ‘slechts’ 25.000 mensen, waardoor je perfect zicht hebt op het veld en alle sfeeracties goed meekrijgt.

Losse voetbaltickets Fulham kopen

Het kopen van losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Fulham kan bij VI Travel eenvoudig en snel. Door bij ons te boeken weet je zeker dat je naast elkaar zit op plekken met uitstekend zicht. Houd er rekening mee dat tickets voor derby’s en wedstrijden tegen grote clubs vaak snel uitverkocht zijn. Wees er dus snel bij om teleurstellingen te voorkomen. Voor vragen of advies staat onze klantenservice voor én tijdens je reis voor je klaar.

Een historisch stadion

Craven Cottage stadium is een van de meest iconische en historische stadions in het Engelse voetbal. Het stadion dat aan de oever van rivier De Theems in West-Londen staat, is in 1896 gebouwd. Daarmee is het een van de oudste voetbalstadions van Engeland. Craven Cottage is de afgelopen decennia flink gerenoveerd, maar heeft zijn unieke en historische karakter behouden. Het is een charmant en gezellig stadion dat grote indruk achterlaat bij voetbalfans van over de hele wereld.

Levendig verleden

Fulham is een van de oudste voetbalclubs van Londen en de enige club in de geschiedenis die vier opeenvolgende seizoenen is gepromoveerd: van de vierde naar de eerste divisie tussen 1996 en 2001. Daarnaast is Craven Cottage een van de weinige stadions die nog een houten tribune heeft. Verschillende topspelers én Nederlanders speelden voor Fulham, waaronder: Edwin van der Sar, John Heitinga, Ryan Babel, Maarten Stekelenburg, Kenny Tete en Urby Emanuelson.

Boek je voetbalticket voor Fulham

Boek nu je voetbaltickets voor een wedstrijd van Fulham en geniet van de schitterende ambiance in een van de meest sfeervolle stadions van Engeland. Na een uur vliegen vanaf Schiphol ben je in hartje Londen waarna je volop geniet van een geweldige voetbalcultuur.