Voetbaltickets Portugal

Voetbaltickets Portugal

Portugal = passie

Of je nou kiest voor het blauwwit van FC Porto, het rood-wit van Benfica of het groen-wit van Sporting Lissabon – in Portugal ben je verzekerd van prachtige voetbalpassie.

Bestel de beste voetbaltickets voor Portugal bij VI Travel.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Portugal met VI Travel

Voetbaltickets voor Portugal bestel je eenvoudig bij VI Travel – de voetbalticketspecialist van Nederland. Portugal is het land van de Fado, de port, de prachtige kastelen, prachtige steden, witte stranden, gekleurde huizen, fenomenale natuur en veel meer. Portugal is wellicht niet zo bekend als vakantieland, maar is puur in al haar schoonheid en kunnen we rustig scharen onder de mooiste landen van Europa. En wat het land natuurlijk nog net een tikje mooier maakt – voor ons voetballiefhebbers dan – is uiteraard het bijwonen van een wedstrijd tussen de Portugese voetbalgrootmachten. Lees meer

Een voetbalwedstrijd in Portugal bezoeken

Wanneer je een wedstrijd in Portugal gaat bezoeken, kom je al snel uit bij topclubs als FC Porto, Benfica of Sporting Lissabon. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze clubs te combineren. Combineer naar hartenlust en kies voor de clash tussen de buren van Porto en Boavista. Of misschien staat tijdens jouw vakantie de kraker tussen Porto en Sporting Lissabon of zelfs de derby van Lissabon wel op het programma. En natuurlijk is er meer. Braga, Estoril, Maritimo; alles behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met ons VI Travel-team als jouw gewenste club er niet tussen staat – grote kans dat we hier wel kaarten voor kunnen regelen! 

Voetbal in Portugal

Of je nou kiest voor een vakantie met je vrienden of er met het gezin op uittrekt, voetbal in Portugal is echt een uitje voor jong en oud. Van de Ultra’s tot de vaders met kinderen, iedereen geniet van de sport op zijn of haar manier. Het voetbal in Portugal is mateloos populair onder de locals en supporters van over de hele wereld. Neem dus snel contact op met VI Travel en zij zorgen voor de beste plekken. Wacht vooral niet te lang om teleurstellingen te voorkomen.

Losse voetbaltickets Portugal bij VI Travel

Met losse voetbaltickets van VI Travel voor een wedstrijd in Portugal ben je verzekerd van plaatsen naast elkaar. Voor de rest ben je vrij om je reis naar Portugal geheel zelf in te richten. Zo kun je snel heen en weer voor alleen de wedstrijd of er een échte voetbalvakantie van maken. Met een beetje geluk kun je meerdere wedstrijden in één weekend bezoeken.

Plekken met goed zicht én naast elkaar

Wanneer je een van de populaire wedstrijden in Portugal gaat bezoeken – dit is meestal van The Big Three (Os Três Grandes) – moet je er vroeg bij zijn. Deze topwedstrijden en derby’s zijn razend populair. Bij VI Travel beschikken we ruim op tijd over de beste plekken voor alle thuiswedstrijden. Je bent verzekerd van zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen) met goed zicht. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden: alles voor een onvergetelijke voetbalervaring!

Voetbaltickets voor Portugal boeken? 

Wat je ook van plan bent en waar je ook bent, er is vast wel een voetbalclub bij jouw vakantiebestemming in de buurt. Wij van VI Travel zoeken het voor je uit en nemen alle zorg uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten! En geloof ons maar als we zeggen dat je dat zeker zal doen. Namens ons VI Travel-team wensen we jou veel plezier bij een van bovenstaande topwedstrijden in Portugal