Voetbalreizen Fortuna Düsseldorf

Voetbalreizen Fortuna Düsseldorf

Voetbalreizen naar Fortuna Düsseldorf bij VI Travel

Bezoek deze topper in de 2. Bundesliga. Boek een voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf bij VI Travel en betreed dit seizoen nog het indrukwekkende Merkur Spiel-Arena. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Fortuna Düsseldorf bij VI Travel

Voetbalreizen naar Fortuna Düsseldorf boek je bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Ontdek de passie en strijd in de 2. Bundesliga op rijafstand van Nederland. De club uit Düsseldorf zal er dit seizoen weer alles aan doen om terug te keren naar de Bundesliga. Sinds seizoen 2021/22 spelen ze weer op het tweede niveau van Duitsland Lees meer

Geïnteresseerd in een voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf?

Dan ben je bij VI Travel bij het juiste adres. Bij VI Travel begrijpen we dat een voetbalreis niet slechts om het bezoeken van een wedstrijd draait, en halen we alles uit de kast om jouw voetbaldroom waar te maken. In dit geval de ultieme Fortuna Düsseldorf-ervaring! Of je nu alleen gaat, met vrienden of met familie; wij regelen jouw voetbalreis tot in de puntjes.

We zorgen voor de best mogelijke zitplaatsen in de Merkur Spiel-Arena en een uitstekend hotel in het centrum van Düsseldorf. Daarnaast voorzien we je van de beste tips over deze stad aan de Rijn. Zo kun jij je volledig onderdompelen in de voetbalsfeer en genieten van elk magisch moment.

Compleet verzorgde voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf

Door een compleet verzorgde voetbalreis te boeken, weet je zeker dat je niets tekort komt. Je geniet van een all-in pakket voor aantrekkelijke prijzen. Bij vragen of opmerkingen kun je tijdens kantooruren terecht bij onze telefonische support. Door met VI Travel te reizen, ben je verzekerd van:

  • De best beschikbare zitplaatsen in het stadion
  • Zitplaatsen naast elkaar tot drie personen
  • Centraal gelegen hotel, met ontbijt
  • Ontzorging van begint tot eind
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids 

Kortom, jouw voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf is tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je volledig op het voetbal kunt concentreren. Een complete en unieke ervaring met VI Travel!

Bezoek de Merkur Spiel-Arena

Veel Duitse clubs op het tweede niveau beschikken over geweldige stadions. Fortuna Düsseldorf is daar één van. De Merkur Spiel-Arena biedt plaats aan bijna 55.000 toeschouwers. Dat is vergelijkbaar met de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Qua multifunctionaliteit en sfeer zit het in de Merkur Spiel-Arena ook wel goed. Het stadion werd in 2004 gebouwd en is van alle gemakken voorzien. De tribunes zijn groot, op elke plek heb je goed zicht, overal zijn horecagelegenheden en ook praktisch gezien kom je niets tekort.

Die Toten Hosen

20 jaar geleden sponsorde de Duitse punkrockband uit Düsseldorf ‘Die Toten Hosen’ het shirt van Fortuna Düsseldorf. Sindsdien worden de supporter vernoemd naar deze band. De fans staan bekend als ontzettend loyaal en fanatiek. Gehuld in rood en wit gaan ze elke thuiswedstrijd met volle overtuiging tegemoet. In het seizoen 2022/23 wisten ze op een haar na niet te promoveren. Dit seizoen moet het met behulp van de 12e man lukken. Ondanks dat Fortuna Düsseldorf een 2. Bundesligaclub is, zit de sfeer er vaak goed in.

De prijzenkast van Fortuna Düsseldorf

Ondanks dat Fortuna Düsseldorf nu geen grote club meer is, was dat het in het verre verleden wel. Voor de oorlog behoorde de ploeg tot een van de grote. In het seizoen 1932/33 sleepten ze het kampioenschap binnen. Zo’n 45 jaar later belandde de club weer in een goede periode. In het seizoen 1978/79 en 1979/80 wonnen ze de Duitse beker. Een bijzonder knappe prestatie. Het laatste succes was de promotie naar de Bundesliga in het seizoen 2017/18.

Ontdek Düsseldorf

Düsseldorf is een bruisende stad aan de oevers van de Rijn. De sfeervolle oude binnenstad, bekend als de ‘Altstadt’, is een aaneenschakeling van leuke straatjes met historische gebouwen en marktpleintjes. De MedienHafen is juist weer heel modern. Je vindt er veel restaurants en barretjes. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van musea zoals het Kunstmuseum Düsseldorf en het Filmmuseum.

Boek je voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf

VI Travel biedt een unieke voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf. Je geniet van de beste zitplaatsen naast elkaar en een hotel in het centrum van de stad mét ontbijt. Naast het bijwonen van de wedstrijd krijg je de kans om de prachtige stad te verkennen. Boek vandaag nog jouw complete voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf en laat het Duitse voetbalavontuur beginnen.