Voetbaltickets Union Berlin

Voetbaltickets Union Berlin

Voetbaltickets voor Union Berlin bij VI Travel

Betreed de unieke voetbalwereld van Union Berlin en beleef een onvergetelijke wedstrijd vol passie en authenticiteit. Een Bundesliga-ervaring die je nog lang zult koesteren.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Union Berlin bij VI Travel

De prestaties van Union Berlin gaan de afgelopen seizoenen jaar na jaar gestaag omhoog. Lukt het de club uit Berlijn om in het seizoen 2023/24 in de top drie van de Bundesliga te eindigen? Maak het zelf mee! Koop je voetbaltickets voor Union Berlin bij VI Travel en betreed dit seizoen nog het Stadion An der Alten Försterei, waar je wordt omarmd door de Union-familie en getuige bent van geweldig voetbal vol strijd en passie. Lees meer

Voetbaltickets Union Berlin kopen

Voetbaltickets voor een wedstrijd van Union Berlin kopen kan een uitdaging zijn. Vaak zijn de tickets duur of weet je niet zeker of de aanbieder betrouwbaar is. Bij VI Travel bieden we tickets voor zitplaatsen naast elkaar voor alle thuiswedstrijden. Zo weet je zeker dat je een zorgeloze voetbalreis tegemoet gaat met het best mogelijke zicht op het veld. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je voetbaltripje naar Union Berlin.

Ervaar de sfeer in het Stadion An der Alten Försterei

Een bezoek aan het Stadion An der Alten Försterei is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Het stadion heeft een indrukwekkende capaciteit voor ruim 22.000 fans en het staat bekend om zijn unieke mix van zitplaatsen en staanplaatsen. Door de vele staanplaatsen is de sfeer iedere wedstrijd super intens en gezellig. 

Een club met een ijzeren mentaliteit

Die Eisernen is de bijnaam van 1. FC Union Berlin en verwijst naar de sterke, ijzeren wil en vastberadenheid van zowel de spelers als de supporters van de club. Deze bijnaam weerspiegelt de diepgewortelde waarden van toewijding, veerkracht en onverzettelijkheid die Union Berlin en zijn gemeenschap kenmerken. De bijnaam Die Eisernen dateert al van de vroege dagen van de club. Het werd naar verluidt voor het eerst gebruikt door een journalist in de jaren 1950 om de taaiheid en vastberadenheid van de spelers en fans van Union Berlin te beschrijven. Deze bijnaam raakte al snel ingeburgerd en is sindsdien een integraal onderdeel van de identiteit van de club geworden.

Interessante weetjes over Union Berlin

Union Berlin is een zeer bijzondere club met een uniek stadion. De volgende feitjes willen we je niet onthouden:

  • 1. FC Union Berlin is een van de weinige professionele voetbalclubs ter wereld die eigendom is van hun fans. Supporters kunnen aandelen in de club kopen en een directe betrokkenheid hebben bij de besluitvorming en het beleid van de club.
  • De capaciteit van het stadion werd voor het laatst uitgebreid in 2013. Een deel van de werkzaamheden werd uitgevoerd door meer dan 2.300 Union Berlin-supporters die vrijwillig hun diensten aanboden.
  • Tijdens competitiewedstrijden heeft de arena een totale capaciteit van 22.012. Hiervan zijn er slechts 3.617 zitplaatsen. 
  • Fans helpen iedere thuiswedstrijd vrijwillig bij het opzetten van het stadion: vooraf plaatsen ze de zitplaatsen en na de wedstrijd helpen ze met opruimen.

Bezoek een wedstrijd van Union Berlin

Het bezoeken van een voetbalwedstrijd van Union Berlin is een unieke ervaring voor elke voetballiefhebber. Een reis naar de kern van voetbalpassie en gemeenschap. Een voetbalreis die geschiedenis omvat, cultuur, emotie en verbondenheid. Van de sfeer in het stadion tot de gastvrijheid van Berlijn. Bovendien is het verkrijgen van betrouwbare voetbaltickets voor Union Berlin eenvoudig bij VI Travel. Koop nu je Union Berlin-tickets en beleef een typisch Duitse voetbalervaring. Een onvergetelijke ervaring!