Voetbaltickets Hamburger SV

Voetbaltickets Hamburger SV

Voetbaltickets voor Hamburger SV bij VI Travel

Boek een voetbalreis naar HSV bij VI Travel en beleef voetbal zoals het bedoeld is: de intense sfeer van de 2. Bundsliga, fanatieke supporters en de ongefilterde emotie. Mis het niet!

Voetbaltickets voor Hamburger SV bij VI Travel

Voetbaltickets voor Hamburger SV koop je bij VI Travelde betrouwbaarste voetbalticketspecialist van Nederland. Beleef Duitse voetbalpassie in het legendarische Volksparkstadion en zie de club strijden om het kampioenschap. Door bij VI Travel te boeken zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar. Lees meer

Geen resultaten. Er zijn helaas geen wedstrijden gevonden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe wedstrijden? Vul het formulier op deze pagina in.

Losse voetbaltickets Hamburger SV kopen

Als gepassioneerde voetbalfan is er één ervaring die je absoluut niet wilt missen: een wedstrijd van Hamburger SV bijwonen. HSV is een Duitse topclub in de 2. Bundesliga. Begeef je naar het Volksparkstadion en laat je betoveren door de ongeëvenaarde voetbalsfeer en de rijke geschiedenis van deze club.

Naast het aanbieden van compleet verzorgde voetbalreizen, koop je bij VI Travel eenvoudig losse voetbaltickets voor een wedstrijd naar wens. Door losse kaartjes te kopen voor een wedstrijd van Hamburger SV, geniet je van de vrijheid om je eigen reisplanning samen te stellen. Door bij ons te boeken ben je verzekerd van de best beschikbare tickets. Daarnaast zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar in het stadion. Wel zo gezellig. Bij vragen staat onze telefonische support altijd klaar om mee te denken.

Een rijke geschiedenis

Hoewel Hamburger SV recentelijk niet in de schijnwerpers stond, heeft de club een indrukwekkende geschiedenis. Ze werden zes keer Duits landskampioen, met de meest recente titel behaald in 1983. Daarnaast wonnen ze drie keer de DFB-Pokal en één keer de Europacup 1 (voorloper van de Champions League). Dat in combinatie met gewelde fans, maakt de club zeer geschikt voor een cultureel voetbaluitje.

De stad Hamburg

Hamburg biedt meer dan alleen voetbal. De op één na grootste stad van Duitsland staat bekend om de industrie, havens en gezellige barretjes. Verken bijvoorbeeld de historische Speicherstadt, 's werelds grootste pakhuizencomplex of wandel langs de Alster-rivier. Als voetbalfan moet je zeker de bruisende sfeer ervaren rondom de wedstrijden. Veel supporters verzamelen zich in gezellige bars en restaurants om voor of na de wedstrijd bijeen te komen.

Het indrukwekkende Volksparkstadion

Met een capaciteit van bijna 57.000 toeschouwers – gelijkwaardig aan de John Cruijff Arena – is het Volkparkstadion imposant met een geweldige sfeer. Beleef het samen met je vrienden door voetbaltickets voor HSV te boeken. Wees er snel bij; de beste tickets voor de grote wedstrijden gaan snel.

Blijf op de hoogte

Op dit moment zijn er helaas geen wedstrijden beschikbaar. Laat hieronder je e-mailadres achter en we informeren je zodra er een nieuw aanbod online komt.