Voetbaltickets Fortuna Düsseldorf

Voetbaltickets Fortuna Düsseldorf

Voetbaltickets voor Fortuna Düsseldorf bij VI Travel

Bezoek deze topper in de 2. Bundesliga. Boek een voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf bij VI Travel en betreed dit seizoen nog het indrukwekkende Merkur Spiel-Arena.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets Fortuna Düsseldorf bij VI Travel

Voetbaltickets voor Fortuna Düsseldorf koop je bij VI Travel – dé voetbalticketspecialist. Laat je meeslepen door de passie van de Fortuna Düsseldorf fans in de Merkur Spiel-Arena. Ervaar de 2. Bundesliga op zijn best en geniet van pure strijd- en vechtlust. De club uit deelstaat Noordrijn-Westfalen doet er dit seizoen alles aan om te promoveren naar de Bundesliga. Lees meer

Wat je kunt verwachten

Stel je voor: je betreedt het indrukwekkende Merkur Spiel-Arena, omringd door duizenden fanatieke supporters die hun club met passie aanmoedigen. De tribunes bruisen van energie en het geluid van gezangen en gejuich vult de lucht. Je voelt de opwinding van het spel, terwijl je samen met de fans getuige bent van technische hoogstandjes, strategische tactieken en spectaculaire doelpunten. Ervaar het zelf! Koop je voetbaltickets voor Fortuna Düsseldorf vandaag nog.

Losse voetbaltickets Fortuna Düsseldorf kopen

Het kopen van losse voetbaltickets biedt je de vrijheid om zelf je reis naar Düsseldorf te plannen. Je bepaalt wanneer je vertrekt, waar je verblijft én hoelang je blijft. Wil je de controle behouden over je voetbalweekend? Boek dan snel je losse voetbaltickets voor Fortuna Düsseldorf bij VI Travel en stel je eigen ideale voetbalreis naar Duitsland samen. Tip: wees er snel bij, want de beste kaarten voor thuiswedstrijden van Fortuna Düsseldorf zijn populair.

Zitplaatsen naast elkaar

Door je voetbaltickets bij VI Travel te boeken, ben je verzekerd van de best beschikbare tickets in het stadion. We zorgen dat je tot drie personen gegarandeerd naast elkaar zit. Op die manier kun je volop met je vrienden of familie van livevoetbal genieten. Heb je nu, tijdens je reis of erna vragen? Bel dan gerust met onze klantenservice. We staan je graag te woord.

Eén keer landskampioen

Fortuna Düsseldorf kent geen super indrukwekkende geschiedenis als het gaat om prijzen. Helemaal leeg is de prijzenkast ook weer niet. Sterker nog: in het seizoen 1932/33 werden ze kampioen van Duitsland. De Duitse beker wisten ze ook twee keer te winnen. Prima prestaties dus voor de club die nu in de 2. Bundesliga speelt. In het seizoen 2022/23 promoveerden ze op een haar na niet naar het hoogste niveau. Dit jaar doen ze weer een poging. Onder andere met Nederlanders Vincent Vermeij en Jordy de Wijs.

De stad Düsseldorf

Havenstad Düsseldorf heeft meer te bieden dan alleen voetbal. De stad staat bekend om zijn rijke cultuur en gezelligheid. Breng een bezoek aan de historische Altstadt, ook wel 'de langste bar ter wereld' genoemd, vanwege de overvloed aan gezellige bars en restaurants. Als voetbalsupporter moet je daar geweest zijn. Rondom de wedstrijden zijn daar ook veel supporters te vinden. Bijvoorbeeld om voor of na de wedstrijd wat te eten en drinken.

Wedstrijd in de Merkur Spiel-Arena

Boek nu voetbaltickets voor een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf naar keuze en geniet van een avondje 2. Bundesliga. Plak er één of twee nachtjes Düsseldorf aan vast en jouw voetbalreis is compleet. De Merkur Spiel-Arena – ook wel Esprit Arena genoemd – is een indrukwekkend groot stadion met plek voor bijna 55.000 toeschouwers. Boek vandaag nog en ga er met je vrienden of familie tussenuit.