Voetbaltickets Getafe

Voetbaltickets Getafe

Voetbaltickets  voor Getafe CF bij VI Travel 

Geniet van de unieke Spaanse voetbalsfeer en ontdek het geweldige Madrid. Beleef samen met 17.000 Getafe-fans een wedstrijd vanuit het Coliseum Alfonso Pérez, een klein, open stadion waarbij je redelijk dichtbij het veld zit.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets Getafe bij VI Travel

Voetbaltickets voor Getafe CF boek je bij VI Travel, dé specialist in voetbaltickets. Ervaar de gemoedelijke Spaanse voetbalsfeer in het Coliseum Alfonso Pérez stadion en zie Getafe live in actie. De club uit de voorstad van Madrid heeft zich de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal gepresenteerd als een lastige en gevaarlijke ploeg om tegen te spelen. Lees meer

Losse voetbaltickets Getafe

Ben je graag flexibel in je reisplannen? Bij VI Travel kun je terecht voor losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Getafe CF. Hierdoor kies je zelf hoe en wanneer je naar Madrid reist. Of je nu alleen gaat, met vrienden of met je familie: met losse voetbaltickets van VI Travel ben je verzekerd van goede zitplaatsen en een geweldig zicht op het veld. Tot drie personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Bij vragen of opmerkingen voor, tijdens of na je reis, kun je terecht bij onze klantenservice.

Het charmante Coliseum Alfonso Pérez

Getafe CF – ook wel Azulones en Geta genoemd – speelt in het Coliseum Alfonso Pérez, gelegen in Getafe, een voorstad van Madrid. Met een capaciteit van ongeveer 17.000 toeschouwers biedt het stadion een intieme en gezellige sfeer. De tribunes bevinden zich dichtbij het veld, waardoor je als toeschouwer de spelers uitstekend ziet. De fanatieke fans maken met hun gejuich en gezang het bijwonen van een wedstrijd in het Coliseum Alfonso Pérez-stadion een gave ervaring voor jong en oud.

Een taaie cupfighter

Hoewel Getafe CF allesbehalve een grootmacht is, heeft de club enkele opmerkelijke prestaties geleverd. Zo heeft Getafe verschillende keren deelgenomen aan Europese competities, waaronder de Europa League. In het seizoen 2007/08 bereikte de club bijna de halve finale, maar werd op het nippertje uitgeschakeld door Bayern München. In 2020 waren ze weer van de partij in Europa. Ze bereikten de achtste finale door Ajax uit te schakelen. Daarna strandden ze tegen Inter.

Koop tickets voor een wedstrijd van Getafe

Boek nu je voetbaltickets naar Getafe bij VI Travel en verzeker jezelf van een geweldige ervaring in het Coliseum Alfonso Pérez. Geniet van het Spaanse voetbal, de zon en de fanatieke supporters. Buiten de wedstrijd om is er genoeg tijd om het levendige Madrid te ontdekken. Een voetbaltripje naar Getafe is de ideale combinatie van sport en cultuur. Boek vandaag nog en beleef een onvergetelijke voetbalervaring.