Voetbalreizen Liverpool

Voetbalreizen Liverpool

Alles komt samen op Anfield

Van de historische rijkdom van de club tot de onevenaarbare passie van de fans op Anfield. Boek je voetbalreis naar Liverpool FC bij VI Travel en dit alles komt samen op Anfield.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Liverpool bij VI Travel

Voetbalreizen naar Liverpool boek je bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Ervaar Anfield; de voetbaltempel van Engeland die je hart sneller laat kloppen. De thuishaven van Liverpool FC is een beleving, een mekka voor voetbalfans van over de hele wereld. Bij het horen van de eerste klanken van het clublied You’ll Never Walk Alone breekt het kippenvel je uit en valt je mond open. Geniet 90 minuten lang van voetbal op zijn mooist. Boek nu een voetbalreis naar Liverpool bij VI Travel en laat je overrompelen door een kolkend Anfield. Lees meer

De sfeer op en rondom Anfield

De sfeer op en rondom Anfield is wat jouw voetbalreis naar Liverpool onvergetelijk maakt. Op wedstrijddagen is de stad in de ban van Liverpool FC. Tienduizenden roodkleurende Liverpoolfans verplaatsen zich met het openbaar vervoer naar de woonwijk in Oost-Liverpool, de eerste liederen worden gezongen en de spanning is overal voelbaar.

De aanloop naar Anfield

Voor het stadion kijk je al je ogen uit. Vriendengroepen, families, vaders met hun zonen, opa’s en oma’s, voetbaltoeristen van over de hele wereld; vanuit elke uithoek komen mensen naar Anfield om Liverpool te zien schitteren. Voor je de poorten van de voetbaltempel betreedt, loop je langs de bronzen standbeelden van voormalig trainers: Bob Paisley en Bill Shankly.

Ontmoet ‘The Reds’

Eenmaal binnen neemt de spanning toe. Het geluid van ruim 50.000 supporters die hun favoriete club toejuichen, de spandoeken, vlaggen en natuurlijk de spelers zorgen voor een overweldigende ervaring die elke voetbalfan zal bijblijven. Na de wedstrijd is de sfeer net zo gezellig. Rondom het stadion zijn talloze pubs en restaurants waar supporters samenkomen om de wedstrijd te bespreken onder het genot van fish and chips en natuurlijk een drankje.

Complete voetbalreis naar Liverpool

Zorgeloos van het voetbal genieten kan alleen als alle randzaken geregeld zijn. Daar zorgen wij voor. Je vliegt vanuit Nederland in anderhalf uur naar Liverpool, slaapt in een uitstekend hotel in het centrum van de stad, geniet van een gratis ontbijt en weet zeker dat je – tot drie personen – in het stadion naast elkaar zit. En dan ook nog eens op een plek met uitstekend zicht. Kortom, bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Het best mogelijke hotel in het centrum van Liverpool
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Een onvergetelijke ervaring voor het leven

Bij vragen of opmerkingen neem je contact op met onze klantenservice en zij helpen je direct verder. Met andere woorden: jouw voetbalreis naar Liverpool is tot in de puntjes geregeld, zodat jij je vol op voetbal kan focussen. Een unieke en complete ervaring met VI Travel!

Een wedstrijd van Liverpool bezoeken

Vanaf 1892 is Liverpool één en al voetbal. Door de jaren heen wonnen The Reds 19 keer de Premier League en zes keer de Champions League. Daarmee is Liverpool een van de succesvolste clubs ter wereld. Tientallen topvoetballers droegen het felrode shirt, waaronder clubicoon Steven Gerrard.

Een wedstrijd op Anfield bezoeken staat bijna altijd garant voor spektakel en goals; Liverpool staat al jaren in de top drie Engelse ploegen die per competitiejaar de meeste doelpunten scoren. Onder leiding van Jürgen Klopp doet Liverpool de laatste jaren mee om elk mogelijk stuk eremetaal. Welke wedstrijd van Liverpool je ook bezoekt: het gaat altijd ergens om.

Liverpool biedt meer dan voetbal

Met nog geen half miljoen inwoners is Liverpool een perfecte stad om te voet te ontdekken. Tijdens de voetbalreis heb je genoeg tijd voor sightseeing. Loop bijvoorbeeld door de gezellige wijken rondom Albert Dock, bezoek de Anglican Cathedral of neem een kijkje in het Liverpool Museum. Muziekliefhebber? Dan kom je hier absoluut aan je trekken door de rijke Beatles-historie.

"Anfield, een pelgrimsoord voor elke voetbalfan"

Met een beetje geluk heb je ook nog tijd voor een tour door Anfield. Op niet-wedstrijddagen worden er rondleidingen georganiseerd waarbij je een uniek kijkje achter de schermen neemt. Je krijgt toegang tot de kleedkamers en mag zelfs even het veld op. Dit maakt Anfield niet alleen een voetbalstadion, maar een pelgrimsoord voor elke voetbalfan.

Een voetbalreis naar Liverpool boek je bij VI Travel

Kortom, een voetbalreis naar Liverpool is in allerlei opzichten een top idee. Naast de wedstrijd bezoeken, krijg je de kans om een prachtige stad te ontdekken met een rijke geschiedenis, cultuur en entertainment. Boek nu jouw complete voetbalreis naar Liverpool en geniet van een onvergetelijke ervaring op Anfield én daarbuiten. You’ll never walk alone!