Voetbaltickets Rangers FC

Voetbaltickets Rangers FC

Voetbaltickets voor Rangers bij VI Travel

Ervaar de ongeëvenaarde passie van de Rangers-fans en beleef de intense sfeer van het Ibrox Stadium. Boek je voetbaltickets voor de Rangers en wees getuige van Schots voetbal op zijn best.

 

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Rangers bij VI Travel

Voetbaltickets voor Glasgow Rangers koop je makkelijk en snel bij VI Travel; de voetbalticketspecialist. Ontdek wat échte voetbalpassie is in het legendarische Ibrox Stadium. Je ontvangt gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar met goed zicht (tot drie personen). Wees er snel bij, want kaarten voor de Rangers zijn in trek bij voetbalfans van over de hele wereld. Lees meer

Direct kaarten voor Rangers kopen

Koop je voetbaltickets voor de Rangers bij VI Travel en ervaar de ongeëvenaarde sfeer van het iconische Ibrox Stadium, de thuishaven van Rangers FC. Hier voel je de geschiedenis en passie van een club die bekend staat om zijn fervente supporters en glorieus verleden. Bij VI Travel regelen we altijd de best mogelijke zitplaatsen in een stadion zodat jij optimaal kunt genieten van een wedstrijd van de Rangers in de Scottish Premiership. 

Het kopen van losse voetbaltickets voor een wedstrijd van de Rangers biedt je de vrijheid om je voetbalreis naar wens samen te stellen. Kies zelf wanneer je naar Glasgow reist en hoe lang je verblijft. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om twee wedstrijden te bezoeken: één van de Rangers en één van Celtic. Buiten de wedstrijddagen om is het meer dan de moeite waard om de stad te ontdekken. Door tickets bij VI Travel de boeken ben je in ieder geval verzekerd van:

  • zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
  • altijd goed zicht op het veld
  • telefonische support

Wees er snel bij, want tickets voor de Rangers gaan als warme broodjes over de toonbank. In Schotland is de club wereldberoemd.

De sensatie van Glasgow

In Glasgow zelf noemen ze het Ibrox Stadium ‘de sensatie van Glasgow’. Althans, als je het de fans van Glasgow vraagt. Ze zien het stadion niet zomaar als een speelveld, maar al een voetbaltempel; een heiligdom. Als Glasgow speelt is de stad in rep en roer. Overal vind je supporters en op elke hoek van de straat wordt de wedstrijd in barretjes uitgezonden. Binnenin het stadion is het een grote kolkende massa fans. Jij kan daar bij zijn door nu tickets voor een wedstrijd van de Rangers te boeken.

Schotse voetbalglorie

De Rangers beschikken over een rijke geschiedenis vol voetbalglorie. Met meer dan 50 landstitels, 34 Schotse Bekers en 33 Schotse League Cups behoren ze tot een van de meest succesvolle clubs in Schotland. Op het Europese toneel hebben ze indruk gemaakt door tweemaal de Europacup II-finale te bereiken. Namen zoals Ally McCoist, Richard Gough, Brian Laudrup, Paul Gascoigne en Davie Cooper zijn onlosmakelijk verbonden met de club. Ook Nederlandse voetballers zoals Arthur Numan, Giovanni van Bronckhorst en de gebroeders de Boer speelden voor de grootmacht uit Glasgow.

Verken het bruisende Glasgow

Naast het bezoeken van een Rangers-wedstrijd, biedt een bezoek aan Glasgow je de kans om de stad te verkennen. Wandel door historische straten, ontdek lokale pubs met livemuziek en geniet van de Schotse gastvrijheid. Een voetbalticket voor de Glasgow Rangers geeft je niet alleen toegang tot het stadion, maar ook tot de unieke cultuur van deze stad.

Boek nu je voetbaltickets

Mis de kans niet om Schots topvoetbal op zijn puurst te ervaren. Boek je voetbaltickets voor de Rangers bij VI Travel en garandeer jezelf van de beste beschikbare plekken in het Ibrox Stadium. Je zit sowieso tot drie personen naast elkaar in het stadion. Geniet van de grenzeloze passie van het Schotse voetbal en maak voetbalherinneringen voor het leven.