Voetbaltickets Primeira Liga

Voetbaltickets Primeira Liga

Voetbaltickets voor de Primeira Liga bij VI Travel

Duik in de passie van het Portugese voetbal. Koop je voetbaltickets voor de Primeira Liga bij VI Travel en ervaar de ongeëvenaarde passie en energie die de Portugese voetbalcultuur kenmerken.

 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor de Primeira Liga bij VI Travel

Voetbaltickets voor de Primeira Liga bestel je eenvoudig bij VI Travel, de voetbalticketspecialist van Nederland. Of het nu gaat om de historische Estádio da Luz, het bruisende Estádio do Dragão of andere iconische stadions, de Primeira Liga biedt een unieke stadionervaring die je niet mag missen. Bestel je voetbaltickets voor de Primeira Liga vandaag nog en stap dit seizoen binnen in een van de Portugese voetbaltempels. 

Let op! De exacte datum en tijden van de Primeira Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Portugese voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar vrijdag / zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van vrijdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.