Voetbaltickets Primera División / La Liga

Voetbaltickets Primera División / La Liga

La Liga: drama, opwinding en verrassingen 

La Liga is een onmisbare competitie voor voetbalfans over de hele wereld. Bestel je voetbaltickets voor La Liga bij VI Travel en aanschouw hoog niveau voetbal, passionele fans en de beste spelers ter wereld.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor La Liga bij VI Travel

Voetbaltickets voor La Liga boek je bij VI Travel, de betrouwbaarste ticketpartner van Nederland. Beleef de passie van de Spaanse voetbalcompetitie, zie topspelers live in actie en ontdek een van de vele iconische Spaanse stadions. Je vindt de wedstrijden hieronder, alles over de Spaanse voetbalcompetitie en losse voetbaltickets voor La Liga bij VI Travel. 

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.