Voetbaltickets Racing Genk

Voetbaltickets Racing Genk

Voetbaltickets voor Racing Genk bij VI Travel

Boek nu je voetbalreis naar KRC Genk en zie een van de beste ploegen van onze zuiderburen live in actie in het futuristische, eerste 5G-stadion van België.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Racing Genk bij VI Travel

Voetbaltickets voor KRC Genk boek je bij VI Travel; dé specialist in voetbaltickets. Ontdek de hypermoderne Cegeka Arena dat plaats biedt aan bijna 25.000 supporters. Je bent verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar. Buiten het voetbal om is Genk een bruisende stad om te verkennen. En dat allemaal op rijafstand van Nederland. Boek nu en ervaar Belgisch topvoetbal. Lees meer

Losse voetbaltickets voor KRC Genk

Naast complete voetbalreizen bieden we losse voetbaltickets aan voor thuiswedstrijden van KRC Genk. Hiermee kun je zelf je reisschema bepalen en je eigen vervoer regelen. Tot drie personen garanderen we zitplaatsen naast elkaar in het stadion. Wees er op tijd bij, want de beste kaarten voor de meest gewilde wedstrijden zijn vaak snel uitverkocht.

Bij VI Travel ben je in ieder geval verzekerd van:

  • De beste beschikbare zitplaatsen in het stadion
  • Zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
  • Een goed bereikbare klantenservice

Belgische topclub

De thuisbasis van KRC Genk – de Cegeka Arena – staat bekend als het eerste 5G-stadion van België. Met een capaciteit van bijna 25.000 toeschouwers biedt het stadion een geweldige voetbalervaring. Het moderne stadion is een perfecte mix van technologie en sfeer. Het is een unieke belevenis voor elke voetbalfan.

KRC Genk: successen en verrassingen

KRC Genk kent een indrukwekkende geschiedenis met verschillende successen en verrassingen. Met maar liefst vier landstitels en vijf bekers hebben ze hun plaats in het Belgische voetbal verdiend. Daarnaast staat de club bekend om zijn talentenfabriek, waar spelers van wereldklasse zoals Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois hun carrière zijn begonnen.

Ervaar Genk: meer dan alleen voetbal

Een bezoek aan Genk is niet alleen een voetbalervaring, maar ook een kans om de stad te verkennen. Genk is een bruisende stad met diverse bezienswaardigheden, gezellige bars en restaurants. Proef lokale lekkernijen, ontdek de culturele hotspots en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Boek vandaag nog je voetbaltickets voor KRC Genk

Wil je een wedstrijd van KRC Genk live bijwonen? Boek vandaag nog je voetbaltickets bij VI Travel en verzeker jezelf van de beste zitplaatsen naast elkaar in het KRC Genk-stadion. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen bij het boeken van je tickets en om al je vragen te beantwoorden.