Voetbaltickets Queens Park Rangers

Voetbaltickets Queens Park Rangers

Losse voetbaltickets voor QPR bij VI Travel

Als een van de oudste voetbalclubs in Londen heeft QPR een rijke geschiedenis en sfeervolle achterban. Maak van je voetbaltripje naar QPR een onvergetelijk avontuur met VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor QPR bij VI Travel

Voetbaltickets voor Queens Park Rangers (QPR) koop je bij VI Travel – dé specialist in voetbaltickets. Ervaar Engels cultvoetbal in het Loftus Road Stadium. Als een van de oudste voetbalclubs in Londen heeft QPR een rijke geschiedenis en sfeervolle achterban. Beleef het zelf in de bruisende hoofdstad van Engeland. Lees meer

Bezoek een wedstrijd van QPR

QPR is uitgegroeid tot een gevestigde naam in het Engelse voetbal. Ze spelen in de Championship, maar kwamen regelmatig uit op het hoogste niveau. De sfeer in het stadion is op zijn zachts gezegd indrukwekkend. Je kunt het zelf meemaken door losse voetbaltickets voor een wedstijd van QPR te kopen. Wanneer je bij VI Travel boekt, weet je zeker dat je tot drie personen naast elkaar zit. Daarnaast krijg je de best beschikbare tickets met gegarandeerd goed zicht op het veld. Bij twijfels of vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Zo weet je zeker dat je voetbaltrip goed geregeld is.

Loftus Road Stadium

Het Loftus Road Stadium is de thuisbasis van QPR en biedt plaats aan meer dan 18.000 supporters. Het stadion staat bekend om de intense en intieme sfeer, doordat de tribunes dicht op het veld staan. Dit maakt de beleving nóg beter. De kenmerkende vierkante vorm van het stadion en de grote tribunes zorgen voor een unieke beleving die elke wedstrijd – los van het resultaat – leuk maakt. De fanatieke aanhang worden ook wel Rangers, Superhoops of Hoops genoemd.

Combineer een wedstrijd met een bezoek aan Londen

Wanneer je besluit naar Londen af te reizen voor een wedstrijd van QPR, kun je er het best een stedentripje van maken. Sterker nog: het voetbal leeft dusdanig in de Engelse hoofdstad, dat je zelfs meerdere wedstrijden of stadiontours in één weekend kunt bezoeken. Naast het kopen van losse voetbaltickets, biedt VI Travel compleet verzorgde voetbalreizen op maat aan. Op die manier ben je volledig ontzorgd en geniet je zorgeloos van topvoetbal in Engeland.

Losse voetbaltickets QPR kopen

Bij VI Travel koop je eenvoudig en snel losse voetbaltickets voor QPR. Je regelt zelf het vervoer naar Londen, zodat je flexibel bent in je reisplannen. Combineer je voetbaltrip naar QPR met een bezoek aan de bruisende stad Londen, waar je kunt genieten van wereldberoemde bezienswaardigheden, uitstekende restaurants, levendige bars en een mooie (voetbal)cultuur. Maak van je voetbaltripje naar QPR een onvergetelijk avontuur met VI Travel.