Voetbalreizen Newcastle United

Voetbalreizen Newcastle United

Voetbalreizen naar Newcastle United boek je bij VI Travel!

VI Travel verzorgt jouw voetbalreis naar Newcastle United tot in de puntjes. Bezoek een wedstrijd van The Magpies in St James' Park en geniet van de typisch Engelse voetbalsfeer.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Newcastle United bij VI Travel

Voetbalreizen naar Newcastle United boek je bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Beleef de passie van de Premier League met een compleet verzorgde voetbalreis naar Newcastle United. Bezoek het beroemde St James' Park-stadion, zie topspelers live in actie en verken het bruisende Newcastle. Lees meer

Complete voetbalreis naar Newcastle United

Boek nu je voetbalreis naar Newcastle United en laat je volledig ontzorgen. Je krijgt de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar en een hotel in het centrum. Je vliegt eenvoudig en snel van Amsterdam naar Manchester, waarna je incheckt bij het hotel. Hoeveel nachten je blijft, beslis je zelf. Zo kun je voetbal combineren met een stedentripje. Met andere woorden: bij VI Travel ben je gegarandeerd van:

  • De best beschikbare zitplaatsen in het stadion
  • Hotel met ontbijt in het centrum van de Newcastle
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Een onvergetelijke ervaring

Bij vragen staan onze klantenservicemedewerkers klaar om je direct verder te helpen. Jouw voetbalreis naar Newcastle United is tot in de puntjes geregeld, zodat jij je vol op voetbal kan focussen. Een unieke en complete ervaring met VI Travel!

Historische St James' Park

St James' Park is een van de meest iconische én historische voetbalstadions van Engeland. Het stadion werd in 1891 voor het eerst gebruikt. De capaciteit van ruim 52.000 toeschouwers maakt dat de sfeer er geweldig is. Van de indrukwekkende Gallowgate End tot de beroemde Milburn Stand; het stadion ademt voetbalpassie. Een rondleiding door St James' Park is ook een aanrader, waarbij je de kans krijgt om de kleedkamers te zien en door de tunnels te lopen waar spelers zich voorbereiden in aanloop naar de wedstrijd.

Newcastle United: een club met ambitie

Newcastle United – ook wel The Magpies (eksters) genoemd – kent een geweldige achterban die de ploeg door dik en dun steunt. Ondanks dat ze niet veel prijzen pakken, kunnen de fans de komende jaren veel verwachten. Er wordt namelijk flink geïnvesteerd door de nieuwe – steenrijke – eigenaar. De verwachting is dan ook dat Newcastle de komende jaren een gooi blijft doen naar Champions League-voetbal en de top van de Premier League.

Clubhelden en prijzen

The Magpies kennen een rijke geschiedenis met talloze successen. Met spelers zoals Alan Shearer, Peter Beardsley en Paul Gascoigne heeft Newcastle United een aantal legendarische voetballers voortgebracht. Prijzen won Newcastle nog niet veel: het laatste grote succes was de promotie naar de Premier League in het seizoen 2016/17. De laatste keer dat ze de FA Cup wonnen was in 1955. De Premier League wonnen ze nog nooit.

Ontdek het bruisende Newcastle

Tijdens je voetbalreis naar Newcastle United is er meer te ontdekken dan alleen het voetbal. Newcastle is een bruisende stad met een rijke culturele scene, historische bezienswaardigheden en levendige uitgaansgelegenheden. Maak een wandeling langs de prachtige rivier de Tyne, bezoek het iconische Newcastle Castle of geniet van de gezellige sfeer in de beroemde Quayside-wijk.

Boek je voetbalreis naar Newcastle United

Bezoek een wedstrijd van Newcastle United en geniet van de typisch Engelse voetbalsfeer. Bij VI Travel zorgen we ervoor dat je gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar hebt, zodat je samen met je vrienden of familie kunt genieten in het iconische St James’ Park. Voetbalreizen naar Newcastle United boek je bij VI Travel!