Voetbalreizen Union Berlin

Voetbalreizen Union Berlin

Voetbalreizen naar Union Berlin bij VI Travel

Betreed de unieke voetbalwereld van Union Berlin en beleef een onvergetelijke wedstrijd vol passie en authenticiteit. Een Bundesliga-ervaring die je nog lang zult koesteren.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Union Berlin bij VI Travel

Union Berlin is een sterke subtopper in de Bundesliga en voetbalreizen naar deze club uit Berlijn worden steeds populairder. Union Berlin staat bekend om zijn sterke gemeenschapsgevoel en de hechte band tussen de club, spelers en fans. Sluit ook eens aan bij de Union-familie, Die Eisernen. Het Stadion An der Alten Försterei biedt een unieke voetbalbeleving, met staantribunes, gezangen en een intieme sfeer die je nergens anders zult vinden. Boek je voetbalreis naar Union Berlin bij VI Travel en ontdek voetbal op het hoogste niveau in combinatie met het beste van Berlijn.  Lees meer

Complete voetbalreis naar Union Berlin

Bij VI Travel regelen wij alles voor je voetbalreis naar Union Berlin. Wij zorgen voor de best mogelijke zit- of staanplaatsen naast elkaar en een hotel in het centrum van de stad. Je vliegt of rijdt eenvoudig naar Berlijn, waarna je incheckt bij je hotel. Je bepaalt zelf hoeveel nachten je blijft, dus je kunt je voetbalreis ook combineren met een stedentripje.

 Bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De beste zitplaatsen in het stadion
  • Het beste hotel in het centrum van de stad
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een unieke voetbalbeleving

Onze klantenservicemedewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je voetbalreis. Laat ons de randzaken regelen, zodat jij je volledig kunt focussen op je voetbalervaring bij Union Berlin. Een unieke en complete voetbalervaring met VI Travel.

De ijzeren loyaliteit Union Berlin-fans

Union Berlin, voluit 1. FC Union Berlin, werd opgericht in 1966. De club heeft een rijke geschiedenis en wordt gekoesterd als een icoon van traditioneel Duits voetbal. De club staat liefkozend bekend als Die Eisernen of Eisern Union, wat verwijst naar de sterke en ijzeren loyaliteit van zowel de spelers als de fans. En dat al ver voordat de club ooit echte successen kende. Pas in 2019 behaalde Union Berlin een historische mijlpaal door te promoveren naar de Bundesliga, de hoogste voetbalcompetitie van Duitsland. Deze prestatie versterkte de status van de club in de Duitse voetbalwereld.

Ontdek het Stadion An der Alten Försterei

Betreed Stadion An der Alten Försterei en laat de Union Berlin-fans je zintuigen overweldigen. Dit stadion staat bekend om zijn unieke mix van zitplaatsen en staanplaatsen. Het aanzienlijk hoge aantal staanplaatsen zorgt voor een intieme en meeslepende sfeer, waarbij de fans bijna deel worden van het spel. De karakteristieke gezangen, de onvermoeibare aanmoedigingen en de levendige taferelen op de tribunes vormen samen een unieke ervaring en bezorgen je een flinke dosis kippenvel!

Het Stadion An der Alten Försterei heeft een capaciteit van iets meer dan 22.000 zit- en staanplaatsen. De diehard Union Berlin-fans nemen plaats op de oosttribune, de 'Waldseite'. Door de vele staanplaatsen dicht op het veld is de sfeer zeer intiem. Een unieke belevenis!

Ontdek Berlijn tijdens je voetbalreis

Een voetbalreis naar Berlijn biedt de perfecte gelegenheid om de thuisstad van Union Berlin te ontdekken. Berlijn is doordrenkt van geschiedenis, cultuur en diversiteit. Van de iconische Brandenburger Tor tot de historische restanten van de Berlijnse Muur; deze stad ademt een gevoel van verleden en heden in elke hoek. Geniet van lokale gerechten, verken een van de vele musea en dompel jezelf onder in de unieke sfeer van Berlijn. Met vriendelijke inwoners en een bruisende levensstijl heeft Berlijn voor iedereen iets te bieden.

Boek je voetbalreis bij VI Travel

Ervaar een enerverende voetbalreis naar Union Berlin met VI Travel. Onze voetbalreizen naar Union Berlin zijn uniek en bieden jou de mogelijkheid om deze prachtige club en de stad naar hartenlust te ontdekken. Of je nu met vrienden of je gezin gaat: bij VI Travel vinden we altijd een passende voetbalreis voor jou.