Voetbalreizen Championship

Voetbalreizen Championship

Voetbalreizen naar de Championship bij VI Travel

De Engelse Championship, de op één na hoogste voetbalcompetitie in Engeland, heeft een unieke charme en aantrekkingskracht die voetballiefhebbers over de hele wereld aanspreekt. Ontdek het volledige aanbod voetbalreizen naar de Championship bij VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar de Championship bij VI Travel

Wil jij ook een keer op voetbalreis naar de Engelse Championship? De Engelse Championship staat bekend om zijn intense concurrentie en onvoorspelbaarheid. De teams strijden om promotie naar de prestigieuze Premier League, waardoor elke wedstrijd van vitaal belang is. Ben jij klaar voor spannende plotwendingen en verrassende resultaten? Beleef het zelf met een van onze voetbalreizen naar de Championship. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op: grote kans dat we een persoonlijke voetbalreis voor je kunnen boeken!

Let op! De exacte datum en tijden van de Championship-wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd'-sticker.