Voetbalreizen Aston Villa

Voetbalreizen Aston Villa

Op voetbalreis naar Aston Villa? 

Boek een voetbalreis naar Aston Villa bij VI Travel en ervaar de traditionele Engelse voetbalsfeer in het authentieke Villa Park-stadion – een onvergetelijke ervaring!

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Aston Villa bij VI Travel

Interesse in een voetbalreis naar Aston Villa? Bij VI Travel regelen wij alles tot in de puntjes. Aston Villa staat bekend om een gepassioneerde en loyale fanbase. Dit zorgt iedere thuiswedstrijd voor een intense en levendige sfeer die je gewoon een keer meegemaakt moet hebben. Wanneer je bij ons online een voetbalreis naar Aston Villa boekt, helpen onze voetbalreisexperts je om alles uit jouw voetbalweekend te halen. Check alle thuiswedstrijden van Aston Villa hieronder en lees verder voor meer informatie over jouw voetbalreis. Lees meer

Naar Aston Villa met VI Travel

Veel voetbalfans kieen voor een voetbalreis naar Aston Villa om de unieke sfeer van een van de oudste en meest historische clubs in het Engelse voetbal te ervaren. Het Villa Park-stadion, gelegen in Birmingham, biedt een rijke voetbalgeschiedenis en een opwindende ambiance. 

Bij VI Travel boek je compleet verzorgde voetbalreizen naar Aston Villa. Reis af naar Villa Park en beleef 90 minuten pure voetbalpassie. Buiten de wedstrijd om is er genoeg tijd om de stad te ontdekken. Met VI Travel ben je verzekerd van:

  • De best beschikbare zitplaatsen in het stadion
  • Hotelovernachtingen in het hart van de stad met ontbijt
  • Volledige ontzorging, inclusief support
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een voetbalreis op Champions League-niveau

Vanaf Nederland vlieg je in nog geen anderhalf uur naar Birmingham. Verblijf zo lang je wil en geniet van de sfeer. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen.

Neem plaats op Holte End in Villa Park

Neem plaats op Holte End, de meest vocale tribune van Villa Park en zing Holte Enders in the Sky samen met duizenden andere Aston Villa-fans. Aston Villa-fans staan bekend om hun enthousiasme en loyaliteit naar de club. Ze zingen talloze liederen om hun club aan te moedigen en de sfeer in het stadion te versterken.

De sfeer in Villa Park

De sfeer in het Villa Park-stadion is uniek en meeslepend. Met een capaciteit van meer dan 42.000 fans, wordt het stadion doordrenkt met emotie en passie tijdens wedstrijddagen. Maak mee hoe het gejuich en gezang galmt door Villa Park, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat voor zowel de thuis- als uitsupporters.

Middenmoter Premier League

In 2019 speelde Aston Villa nog in de Championship; in het seizoen 2022/23 eindigde de club op een prachtige zevende plaats in de Premier League. Aston Villa heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en streeft ernaar een stabiele middenmoter in de Premier League te blijven. Wie weet schoppen The Villans het wel tot vaste subtopper. 

De club heeft zowel historische als moderne hoogte- en dieptepunten ervaren, maar blijft een gewaardeerde naam in het Engelse voetbal met een loyale fanbase en potentieel voor toekomstig succes.

Verken Birmingham tijdens je voetbalreis 

Verken het bruisende hart van Engeland: Birmingham. Birmingham is een gezellige, levendige stad waar historie en innovatie elkaar ontmoeten in perfecte harmonie. Verken de elegante grachten, bewonder de moderne architectuur en proef van de gezelligheid van de stad. Van wereldberoemde musea tot levendige markten en betoverende parken – Birmingham verwelkomt je met open armen voor een onvergetelijke stedelijke ervaring!

Voetbalreis naar Aston Villa boeken

Grijp nu je kans en boek een compleet verzorgde voetbalreis naar de prachtige club Aston Villa. Ervaar Engels voetbal op zijn puurst en leer de stad kennen. Je krijgt gegarandeerd zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen). Door vroeg te boeken, vergroot je de kans om de beste spots te claimen en goedkoper uit te komen. Vragen? Bel direct onze support via: +31854011653.