Voetbalreizen Rangers FC

Voetbalreizen Rangers FC

Voetbalreizen naar Rangers bij VI Travel

Ervaar de ongeëvenaarde passie van de Rangers-fans en beleef de intense sfeer van het Ibrox Stadium. Boek je voetbalreis naar de Rangers en wees getuige van Schots voetbal op zijn best.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Rangers bij VI Travel

Voetbalreizen naar Glasgow Rangers boek je eenvoudig en snel bij VI Travel, de specialist in voetbalreizen. Betreed het mythische Ibrox Stadium en beleef de intense sfeer van de Rangers. Een voetbalreis naar de Rangers is meer dan zomaar een wedstijd bezoeken: het is een onderdompeling in de diepgewortelde voetbalcultuur van Schotland. Lees meer

Compleet verzorgde voetbalreis naar Glasgow Rangers

Glasgow Rangers is samen met Celtic de populairste club in Schotland. Beleef de krachtmeting tussen Rangers FC en Celtic FC, de beroemde Old Firm Derby, of zie hoe een andere club uit de Scottish Premiership het opneemt tegen de Rangers. Combineer je voetbalreis naar de Rangers met het verkennen van de levendige straten, de rijke cultuur en de gastvrije sfeer van Glasgow. Onze reisexperts voorzien je graag van de beste tips!

Bij VI Travel boek je eenvoudig en snel compleet verzorgde voetbalreizen naar Glasgow. Zo geniet jij van het voetbal en de gehele belevenis eromheen. Door met VI Travel te reizen ben je in ieder geval verzekerd van:

  • de best beschikbare zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
  • hotelovernachtingen met ontbijt in het centrum van Glasgow
  • volledige ontzorging, van begin tot eind
  • jouw persoonlijke VI Travel Gids 
  • een voetbalreis op Champions League-niveau

Onze klantenservice staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je voetbalreis naar wens.

Ontdek pure passie in Ibrox

Het Ibrox Stadium is de beruchte thuisbasis van de Rangers. De Schotse voetbaltempel is doordrenkt van passie en voetbalhistorie. Voor de fans is het een heiligdom. Er is ruimte voor meer dan 50.000 toeschouwers. Dat klinkt veel, maar veel wedstrijden zijn binnen de kortste keren uitverkocht. Eenmaal in het stadion word je als bezoeker volledig opgezogen door de passievolle, levendige sfeer van Schots voetbal. Er wordt 90 minuten lang door fans gezongen alsof hun leven ervan af hangt. Een geweldige beleving voor jong en oud.

Prijzenkasten historie

Sinds de oprichting van de club in 1872 wist de club heel wat prijzen binnen te slepen. Rangers werd op het moment van schrijven in totaal – schrik niet – 55 keer landskampioen. De laatste keer was in seizoen 2020/21. De eerste landstitel dateert uit 1891. De Scottish Cup werd 34 keer gewonnen, de Scottish League Cup 27 keer, Glasgow Cup 47 keer en één keer de Europacup II. Nu beter bekend als de Europa League. De historie en prijzenkast van de club wordt op unieke wijze tentoongesteld in het stadion. Hiervoor dien je wel een stadiontour te boeken op niet-wedstrijddagen.

Legendarische spelers en Nederlandse connecties

Ondanks dat de Rangers internationaal niet veel succes heeft gekend, speelden er wel een aantal legendarische spelers voor de club. Er zijn een aantal Schotten die voor altijd in de harten van de fans zijn opgenomen. Een aantal daarvan zijn: Bobby Shearer, Ally McCoist, Richard Gough, Paul Gascoigne, Davie Cooper en de Deen Brian Laudrup. Ook Nederlandse spelers hebben bijgedragen aan het Rangers-verhaal, waaronder Arthur Numan, Giovanni van Bronckhorst, Ronald de Boer, Frank de Boer en Ronald Waterreus.

Boek je voetbalreis naar de Rangers

Kies voor een onvergetelijk avontuur en boek je voetbalreis naar de Glasgow Rangers bij VI Travel. We garanderen de beste beschikbare zitplaatsen naast elkaar in het Ibrox Stadium (tot drie personen) en zorgen voor een comfortabel verblijf in het hart van Glasgow. Mis deze kans niet en stel je plekje alvast veilig.