Voetbalreizen Getafe

Voetbalreizen Getafe

Voetbalreizen naar Getafe CF bij VI Travel 

Geniet van de unieke Spaanse voetbalsfeer en ontdek het geweldige Madrid. Beleef samen met 17.000 Getafe-fans een wedstrijd vanuit het Coliseum Alfonso Pérez, een klein, open stadion waarbij je redelijk dichtbij het veld zit.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Getafe CF bij VI Travel

Boek nu je voetbalreis naar Getafe CF bij VI Travel, dé specialist in voetbalreizen. Beleef La Liga optimaal onder de Spaanse zon door een wedstrijd van Getafe bij te wonen. Het Coliseum Alfonso Pérez is een klein, open stadion met plek voor 17.000 toeschouwers. Lees meer

Complete voetbalreis naar Getafe CF

Door een complete voetbalreis naar Getafe CF te boeken, ben je verzekerd van een onvergetelijke voetbalervaring. VI Travel regelt de best beschikbare tickets naast elkaar én een centraal gelegen hotel met ontbijt. Geniet van volledige ontzorging en besteed je aandacht volledig aan het voetbal en het gezellige Madrid. Bij vragen of opmerking staat onze klantenservice altijd paraat om je te helpen.

Ontdek het Coliseum Alfonso Pérez

Getafe CF speelt haar thuiswedstrijden in het Coliseum Alfonso Pérez. Het stadion zonder dak staat in een stad dat dezelfde naam draagt als de club. Getafe is een voorstad van de Spaanse hoofdstad Madrid. Het kleine, sfeervolle stadion biedt plek aan 17.000 toeschouwers. Het leuke van dit stadion is dat je overal goed zicht op het veld hebt én redelijk dichtbij het veld zit. Vooral in het voor- en najaar is een wedstijd van Getafe bezoeken de moeite waard. Onder de warme Spaanse zon een La Liga-wedstrijd bezoeken; wat wil je nog meer?

Historie en hoogtepunten

Sinds het seizoen 2004/05 komt Getafe uit op het hoogste niveau in Spanje. In 2015/16 maakten ze een slippertje door te degraderen, maar een jaar later waren ze weer terug in de Primera División. Ondanks dat de club amper prijzen heeft gepakt, zijn het cupfighters. In 2007/08 bereikten ze de kwartfinale van de UEFA Cup, maar gingen uiteindelijk ten onder tegen het grote Bayern. Een aantal jaar later strandden ze in de 8e finale van de Europa League. Ze kwamen onder andere zo ver door Ajax uit te schakelen.

Ontdek Madrid

Naast het bezoeken van de wedstrijd, biedt een voetbalreis naar Getafe de perfecte gelegenheid om Madrid te verkennen. Als hoofdstad van Spanje heeft Madrid veel te bieden. Bezoek beroemde musea zoals het Prado Museum en het Reina Sofia Museum, bewonder de architectuur van het Koninklijk Paleis en geniet van heerlijke tapas in de levendige straten van de stad. Of je nu een liefhebber bent van kunst, geschiedenis, winkelen of de Spaanse keuken: in Madrid kun je alle kanten op. Maak je voetbalreis naar Getafe compleet door de charme van Madrid te ontdekken.

Boek nu je voetbalreis naar Getafe

Grijp nu je kans om een complete voetbalreis naar Getafe te boeken. Geniet van de unieke Spaanse voetbalsfeer en ontdek het geweldige Madrid. Tickets voor wedstrijden tegen de grote clubs raken snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij. Boek nu je voetbalreis bij VI Travel en verzeker jezelf van de beste plaatsen in het Coliseum Alfonso Pérez-stadion en een hotel met ontbijt.