Voetbalreizen Hertha BSC

Voetbalreizen Hertha BSC

Voetbalreizen naar Hertha BSC bij VI Travel 

Sluit je aan bij de Hertha BSC-familie en ervaar de warmte en gastvrijheid van Duitse voetbalfans. Word deel van de zee van blauw en wit in het Olympiastadion. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Hertha BSC bij VI Travel 

Boek je voetbalreis naar Hertha BSC eenvoudig en snel bij VI Travel: dé voetbalreizenspecialist van Nederland. De club uit Berlijn is na jaren Bundesliga terug op het tweede niveau van Duitsland. Dat maakt een wedstrijd van Hertha bezoeken niet minder leuk. Sterker nog: het is nu nóg spannender, aangezien ze om het kampioenschap strijden. Lees meer

Complete voetbalreis naar Hertha BSC

Hertha BSC speelt zijn thuiswedstrijden in het iconische Olympiastadion. De voetbaltempel met plek voor bijna 75.000 toeschouwers is een van de vele hoogtepunten van de stad Berlijn. Boek nu een compleet verzorgde voetbalreis naar Hertha BSC en geniet van Duits topvoetbal en al het andere dat Berlijn te bieden heeft. 

Zonder zorgen van buitenlands voetbal genieten doe je bij VI Travel. We regelen zitplaatsen in het stadion en een centraal gelegen hotel. Afreizen naar Berlijn regel je eenvoudig zelf. Bijvoorbeeld met de auto, bus, trein of zelfs het vliegtuig. Concreet zit het volgende bij een compleet verzorgde voetbalreis naar Hertha BSC inbegrepen:

  • De beste beschikbare zitplaatsen in het stadion 
  • Zitplaatsen naast elkaar tot drie personen
  • Hotel in het centrum van Berlijn 
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Volledige ontzorging van begin tot eind

Vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat klaar om mee te denken. Kortom: jouw voetbalreis naar Hertha BSC is tot in de puntjes geregeld, zodat je je volledig op het voetbal kunt richten. Een unieke en complete ervaring met VI Travel!

Het Olympiastadion

In het westen van Berlijn staat het historische Olympiastadion. Dit prachtige stadion is een must-see voor stadionliefhebbers. Het wordt niet alleen gebruikt voor wedstrijden van Hertha, maar ook voor hockey en zwemmen. Het Olympiastadion is – de naam zegt het al – het Olympisch stadion van Duitsland. Er is plek voor maar liefst 74.475  toeschouwers. Je hoeft je dus niet vaak zorgen te maken dat er geen tickets meer beschikbaar zijn. Het stadion opende in 1936 haar deuren en is in 2004 flink gerenoveerd voor het WK in 2006.

Ontmoet 'Die Alte Dame'

Hertha BSC wordt ook wel ‘Die Alte Dame’ genoemd. Juventus uit Turijn wordt ook de Oude Dame genoemd. Voor beide clubs heeft het te maken met de vroege oprichting. Zo is Hertha een van de oudste clubs van het land. In 1892 speelde de ploeg hun eerste officiële wedstrijd. Van toen tot nu is er ontzettend veel gebeurd en wist Die Alte Dame veel prijzen te pakken.

De prijzenkast van Hertha BSC

Hoewel Hertha BSC nu in de 2. Bundesliga speelt, was het jaren geleden een Duitse subtopper die ook Europees gezien goed bezig was. Zo namen ze 10 keer deel aan de UEFA Cup, drie keer aan de Europa League en één keer aan de Champions League. Daarnaast wisten ze twee keer kampioen van Duitsland te worden, waarvan de laatste keer in 1931. Met andere woorden: Hertha BSC is een club met een verdienstelijke geschiedenis. Deze rijke clubhistorie is goed terug te zien tijdens de stadiontour. Deze tour kun je los boeken rondom de wedstrijddag.

Voetbalreis naar Hertha boeken

Hertha BSC is niet zomaar een club. Het is een van de meest bijzondere en historische clubs van Duitsland. Met hun rijke geschiedenis en prachtig stadion is het meer dan de moeite waard om een voetbalreis naar Hertha te boeken. Daarnaast geniet je van het schitterende Berlijn. Boek nu en verzeker jezelf van de best beschikbare tickets voor een wedstrijd naar keuze.