Voetbaltickets Borussia Dortmund

Voetbaltickets Borussia Dortmund

Wil jij de Gelbe Wand zien golven? 

Een wedstrijd bezoeken van Borussia Dortmund zou op de bucketlist van iedere voetbalfan moeten staan. Boek je voetbaltickets voor Borussia Dortmund bij VI Trave en ervaar de fantastische sfeer in het Signal Iduna Park.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Borussia Dortmund bij VI Travel

Boek je losse voetbaltickets voor Borussia Dortmund bij VI Travel en ervaar de golvende Gelbe Wand in het Signal Iduna Park. De verbondenheid en saamhorigheid die voetbal kan creëren voel je nergens zo goed als bij een wedstrijd van Borussia Dortmund. Koop je voetbaltickets voor die Borussen en maak deel uit van de Dortmund-familie. VI Travel selecteert altijd de best mogelijke zitplaatsen, tot drie personen gegarandeerd naast elkaar. Lees meer

Losse voetbaltickets Borussia Dortmund

Heb je graag volledige vrijheid in je reisplannen? Bij VI Travel bieden we losse voetbaltickets voor Borussia Dortmund aan. Hierdoor bepaal je zelf wanneer en hoe je naar Dortmund reist. Pak je gewoon je eigen auto of ga je met het OV? Met onze losse voetbaltickets ben je verzekerd van een plek in het stadion met uitstekend zicht op het veld. Tot drie personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Onze onlinesupport staat klaar om je te helpen met vragen of opmerkingen. Zowel nu als tijdens en na de reis. Zo weet je zeker dat er niets fout kan gaan.

Het legendarische Signal Iduna Park

Het Signal Iduna Park is meer dan alleen een voetbalstadion; het is een tempel met bizar veel voetbalhistorie. Met een capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers weet je niet wat je meemaakt. Voor de wedstrijd is de spanning al voelbaar aanwezig, laat staan wanneer het eerste fluitsignaal klinkt. Voor zowel jong en oud is een wedstrijd in het Signal Iduna Park bezoeken een fantastische ervaring. Alleen al om de sfeer is het een bezoekje waard. Daarnaast is het voetbal vaak ook nog van zeer hoog niveau.

Vergeet vooral niet een stadiontour te boeken. Je krijgt dan een kijkje in de keuken bij een van de succesvolste clubs allertijden. Je vindt er vrijwel alle prijzen die op Europees en nationaal gebied te winnen zijn.

Die Gelbe Wand

Het Signal Iduna Park, ook wel bekend als het Westfalenstadion, herbergt de beroemde 'Gele Muur', die Gelbe Wand. Met een capaciteit van maar lifest 25.000 toeschouwers is dit de grootste staantribune in Europa. Een waar meesterwerk van zwartgele passie en energie. Je kunt de opwinding voelen terwijl duizenden fans als één stem juichen, zingen en het stadion in een zee van geel en zwart transformeren.

Borussia Dortmund-tickets boeken

Een voetbalreis naar Borussia Dortmund is een ongekend unieke voetbalervaring die je als voetballiefhebber een keer meegemaakt moet hebben. Dus waar wacht je nog op? Pak je sjaal, kleed je in geel en zwart, en betreed de magische wereld van Borussia Dortmund. 

Door voetbaltickets voor Borussia Dortmund te boeken, verzeker je jezelf van een geweldig voetbalweekend met vrienden of familie. Spijt zul je er niet van krijgen, want wat het resultaat ook wordt: indruk maakt het Signal Iduna Park sowieso. Boek veilig en snel bij VI Travel en verzeker jezelf van de beste plaatsen in het stadion.