Voetbalreizen Jupiler Pro League

Voetbalreizen Jupiler Pro League

Voetbalreizen naar de Belgische Jupiler Pro League bij VI Travel

Boek je voetbalreis naar de Belgische Jupiler Pro League bij VI Travel en maak kennis met Belgisch voetbal. Beleef de geweldige voetbalsfeer van onze zuiderburen. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar de Belgische Jupiler Pro League bij VI Travel

Een voetbalreis net over de grens, ideaal toch? Boek je voetbalreis naar de Belgische Jupiler Pro League bij VI Travel en ontdek een van de vele prachtige Belgische clubs en steden. De Belgische Jupiler Pro League staat bekend om technisch en attractief voetbal en in de Belgische stadions hangt een unieke sfeer. Ontdek het zelf tijdens een van onze voetbalreizen!  Lees meer

Ontdek de Belgische Jupiler Pro League met VI Travel

Dankzij VI Travel kun ook jij een voetbalwedstrijd in België bijwonen. VI Travel garandeert jou:

  • Altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Altijd de best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids 
  • Een voetbalervaring op Champions League-niveau

Na het boeken van je voetbalreis naar de Belgische Jupiler Pro League ontvang je namens VI Travel een complete reisgids voorzien van de beste tips over de thuisstad van jouw gekozen voetbalclub inclusief uitgebreide reisinformatie.

Kortom: een voetbalreis naar België om van te smullen!

Diverse clubs, diverse steden

De Jupiler Pro League brengt voetbal naar verschillende steden en regio's in België. Elk stadion heeft zijn eigen karakter en charme, en biedt een unieke ervaring voor de bezoekers. Van de bruisende stedelijke omgevingen tot de charmante provinciale locaties; je kunt de voetbalcultuur combineren met het verkennen van prachtige Belgische steden. Elke reis naar een Jupiler Pro League-wedstrijd is een kans om nieuwe plekken te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.