Voetbalreizen Spanje

Voetbalreizen Spanje

Beleef Spaans voetbal op z'n best bij VI Travel 

Spanje is hét voetballand bij uitstek wanneer het aankomt op de meest spectaculaire voetbalreizen. Ontdek het complete VI Travel-aanbod voetbalreizen naar Spanje hieronder en lees alles over de mooiste Spaanse bestemmingen.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Spanje met VI Travel

Voor voetbalreizen naar Spanje moet je uiteraard bij VI Travel zijn. Waarom? Omdat wij dé specialist in voetbalreizen zijn en jouw reis omtoveren tot een reis die je nooit, maar dan ook nooit meer zult vergeten. Spanje is hét voetballand bij uitstek wanneer het aankomt op de meest spectaculaire voetbalreizen. Niet alleen vanwege de Spaanse voetbalgrootmachten, maar vooral vanwege de zonovergoten, werkelijk prachtige, historische steden als Sevilla, Valencia, Bilbao en natuurlijk Barcelona en La Capital, Madrid. Boek je voetbalreis naar Spanje en bezoek het enerverende Spaanse La Liga. Lees meer

Dompel jezelf onder in eeuwenoude culturen

De steden in Spanje ademen historie en een voetbalreis naar Spanje is er dan echt een gezinsuitje bij uitstek. Overal zonnige terrasjes waar je kunt genieten van tapas en musea waar je jezelf kunt onderwijzen in de rijke Spaanse cultuur. Aangezien veel van de Spaanse wedstrijden in de avond op het programma staan, kun je dus de hele dag met het gezin de stad in en je na het diner opmaken voor een voetbalervaring om nooit te vergeten. Boek dus je voetbalreis naar Spanje bij VI Travel en wij regelen alles voor jullie tot in de puntjes.

De voetbalwedstrijd – waar het allemaal om draait

Een voetbalwedstrijd in Spanje bijwonen is uiteraard waar deze prachtige reis om draait. Dé voetbalwedstrijd waar jij en je vriend, vriendin of gezin al zo lang naar uitkijken. En dan maakt het niet uit waar je naar toe gaat. De Primera División staat garant voor prachtig voetbal op het allerhoogste niveau. Met grootmachten als Real Madrid en FC Barcelona en grote spelers als Vinícius Júnior, Pedri, Gavi, Lewandowski, Courtois en natuurlijk onze eigen Frenkie de Jong.

Dankzij VI Travel kan ook jij een voetbalwedstrijd in Spanje bijwonen. VI Travel garandeert jou:

  • Altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Altijd de best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld

Na het boeken van je voetbalreis naar Spanje ontvang je namens VI Travel een compleet reisbescheiden voorzien van de beste tips over de thuisstad van jouw gekozen voetbalclub inclusief uitgebreide reisinformatie.

Kortom: een voetbalreis naar Spanje op Koninklijk niveau!

Spanje, meer dan Barcelona en Madrid alleen

De meesten mensen denken bij een voetbalreis naar Spanje – niet geheel verwonderlijk – aan de steden Barcelona en Madrid. FC Barcelona en Real Madrid staan al jarenlang aan de top van Europa en zowel Barcelona als Madrid zijn natuurlijk geweldige steden om te bezoeken. Op een niet-wedstrijddag kun je overigens ook een bezoekje brengen aan de stadions van de buren Espanyol (Barcelona) en Atlético (Madrid) voor een adembenemende rondleiding.

Andere populaire bestemmingen voor voetbalreizen in Spanje zijn onder andere:

  • Voetbalreis Valencia
  • Voetbalreis Sevilla
  • Voetbalreis Bilbao

Want ook dit zijn stuk voor stuk fantastische steden. Valencia, de bakermat van de paella met haar indrukwekkende Ciudad de las Artes y las Ciencias, het natuurpark Albufera en Oceanogràfic Valencia, het grootste aquarium van Europa. Of Sevilla, waar je absoluut het Koninklijk Paleis niet mag missen, een kijkje moet nemen op het Plaza de España en de Giralda moet gaan zien. En laten we Bilbao niet vergeten met het Guggenheim Museum.

En als je denkt dat je dan alles gezien hebt, kun je nog je lol op. Want naast deze steden kent Spanje nog veel meer prachtige steden waar op het hoogste gevoetbald wordt. Wat te denken van Almeria, Cádiz of het prachtige eiland Mallorca. In Spanje raak je niet uitgekeken. Geniet van de eeuwig schijnende zon, de prachtige historische steden, witte stranden en vooral voetbal op het hoogste niveau!

Voetbalreizen naar Spanje bij VI Travel

Bij VI Travel zijn we gespecialiseerd in voetbalreizen naar Spanje. Wij regelen de beste wedstrijdtickets en verzorgen de mooiste hotels voor jouw perfecte voetbaltrip. Dankzij onze uitgebreide reisbescheidens mis jij niets van al het moois dat de stad te bieden heeft en haal je het meeste uit jouw voetbalreis naar Engeland.

Ook zijn we bij VI Travel gespecialiseerd in combinatievoetbalreizen naar Spanje. Zo kun je in Madrid en Barcelona meerdere voetbalclubs in één weekend bezoeken, maar kun je bijvoorbeeld ook meerdere steden combineren in één voetbalreis. De opties zijn eindeloos en wij puzzelen het allemaal graag voor je uit!

Reis naar Spanje voor een voetbalwedstrijd

Een van de redenen waarom veel voetballiefhebbers voor een voetbaltrip Spanje kiezen, is de sfeer. De Spaanse La Liga leent zich uitstekend voor een voetbalreis met het hele gezin. Geen hectische taferelen, maar vooral ongedwongen genieten van voetbal op het hoogste niveau. Als het stadion een paar minuten voor de wedstrijd nog leeg aandoet – geen paniek. De supporters in Spanje houden van tranquilamente en als je twee keer met je ogen knippert, zit het stadion vol. Het leuke is ook dat de wedstrijden vaak in de avond worden gespeeld, zodat je de hele dag kunt doorbrengen in een van de prachtige Spaanse steden.

Boek je onvergetelijke voetbalreis

Bij VI Travel ben je verzekerd van een voetbalreis naar Spanje van A tot Z geregeld. Je mag je persoonlijke voorkeur aan ons doorgeven en op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakte voetbalreis naar Spanje voor je samen. VI Travel is dé specialist in voetbalreizen, en dat zul je zeker gaan merken tijdens jouw voetbalreis naar Spanje. Divertirse!