Voetbaltickets Newcastle United

Voetbaltickets Newcastle United

Op zoek naar Newcastle United-tickets?

VI Travel biedt een groot aanbod losse voetbaltickets voor Newcastle United. Bezoek een wedstrijd van The Magpies in St James' Park en geniet van de typisch Engelse voetbalsfeer.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets Newcastle United bij VI Travel

Voetbaltickets voor Newcastle United koop je bij VI Travel – dé specialist in voetbaltickets. Een wedstrijd van de Magpies in St James’Park bezoeken is een van de meest spectaculaire voetbalervaringen in Engeland. Geniet van de best mogelijke zitplaatsen naast en elkaar en zie de spelers van de ambitieuze club live in actie. Lees meer

Losse voetbaltickets Newcastle United

Voetbaltickets kopen voor een competitiewedstrijd van Newcastle United kan een uitdaging zijn. Tickets worden voor (te) veel geld aangeboden of je twijfelt aan de betrouwbaarheid van de aanbieder. Daarnaast zijn zitplaatsen naast elkaar lang niet altijd gegarandeerd. Bij VI Travel hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij bieden tickets aan voor zitplaatsen naast elkaar (gegarandeerd drie), zodat je samen met je vrienden of familie van de wedstrijd kunt genieten met het best mogelijke zicht op het veld.

Beroemde St James’ Park

Een wedstrijd bijwonen in het beroemde St James' Park-stadion is een unieke ervaring. Dit iconische en historische voetbalstadion ademt voetbalpassie. Met een capaciteit van ruim 52.000 toeschouwers kun je rekenen op een geweldige sfeer. Een rondleiding door St James' Park is zeker de moeite waard. Je krijgt de kans om plekken te komen waar je anders nooit komt. Zoals de kleedkamers, het veld en de spelerstunnel.

Een club met ambitie

Sinds Newcastle is overgenomen door een steenrijke investeerder, timmeren ze razendsnel aan de weg. De afgelopen jaren deden ze miljoenenaankopen. Dat is inmiddels terug te zien in de ranglijst van de Premier League. Waar ze in 2016/17 nog promoveerden vanuit de Championship, doen ze nu mee om een ticket voor de Champions League.

Stel je reis zelf samen

Naast het kopen van losse voetbaltickets voor een wedstrijd van The Magpies, kun je kiezen voor een compleet verzorgde voetbalreis met hotelovernachting. Je bepaalt zelf hoeveel nachten je blijft. Liever zelf de regie over accommodatie en vervoer? Koop dan direct losse tickets en verzeker jezelf van de best beschikbare zitplaatsen naast elkaar.

Boek nu je voetbaltickets voor Newcastle United

Boek bij VI Travel en beleef de passie van de Premier League in het historische St James' Park-stadion. Tijd over? Doe dan een stadiontour of duik in een van de gezellige pubs in het altijd gezellige Newcastle. Van een voetbaltripje naar Newcastle United zul je geen spijt krijgen.