Voetbalreizen Schotland

Voetbalreizen Schotland

Altijd al een voetbalreis naar Schotland willen maken? 

Bezoek Glasgow Rangers of Celtic FC tijdens jouw voetbalreis naar Schotland met VI Travel en combineer voetbal met de mooiste highlights van Glasgow, Edinburgh en meer. 

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Schotland bij VI Travel

Voetbalreizen naar Schotland boek je bij VI Travel – de voetbalreizenspecialist. Bij Schotland denk je natuurlijk direct aan de Highlands, Braveheart, Loch Ness en de vele kastelen die het land rijk is. Steeds meer Nederlanders vinden hun weg naar Schotland voor een stedentrip of roadtrip. En dat is niet zo gek, want het land is werkelijk schitterend en telt tal van hoogtepunten. En het zou toch helemaal te gek zijn als je dit alles kunt combineren met een bezoek aan een voetbalwedstrijd, wat in Schotland ongeveer gelijk staat aan een bezoek aan de kerk. Voetbal is namelijk religie in het land, en The Old Firm is wellicht nog belangrijker dan de hoogmis. Boek een voetbalreis naar Schotland bij VI Travel en laat alles tot in de puntjes regelen. Bij ons ben je verzekerd van een werkelijk onvergetelijke ervaring. Lees meer

Het wilde Schotland

Schotland kent natuurlijk prachtige steden als Glasgow en Edinburgh, maar het zijn vooral de highlands die tot de verbeelding spreken. Het leukste is dat je tijdens een voetbalreis naar Schotland dit alles kunt combineren. Van een kroegentocht in Glasgow tot een bezoek aan het wereldberoemde Loch Ness. Het beklimmen van The Old Man of Storr met een bezoek aan The Old Firm. Of wat dacht je van een ritje in de magische trein van Harry Potter? In Schotland maak je het allemaal mee.

Een voetbalwedstrijd in Schotland bijwonen

En dan te bedenken dat VI Travel dit alles combineert met een voetbalwedstrijd naar keuze. Een droomreis is hiermee geboren. Want er zijn maar weinig plekken ter wereld waar voetbal nog zo intens beleefd wordt als in Schotland. Waar de grootmachten Glasgow en Celtic al jaren de dienst uitmaken, maar waar de ouderwetse voetbalsfeer nog leeft in ieder stadion. Waar je ook komt, het is voetbal dat de klok slaat, want voetbal is het leven. Wil jij dit alles en dan ook nog eens in één pakket? Boek dan zo snel mogelijk jouw voetbalreis naar Schotland bij VI Travel en wij laten jouw droom uitkomen.

Hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk)

Edinburgh is dan wellicht de hoofdstad van het land, maar iedereen weet dat je in Schotland niet buiten Glasgow om kunt. De stad biedt zoveel moois. Net als de Highlands. Zo moet je zeker een keer achter het stuur gezeten hebben terwijl je over de Bealach na Bà (pas van het vee) rijdt. Een onvergetelijke ervaring. Uiteraard mag ook het beroemde Loch Ness met het historische Fort Augustus niet ontbreken. Maar wat je ook doet, zorg vooral dat je weer op tijd in de stad bent om te genieten van de sport die heilig is verklaard in het land van de Bravehearts: voetbal.

Dankzij VI Travel kun ook jij een voetbalwedstrijd in Schotland bijwonen. VI Travel garandeert jou:

  • Altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Altijd de best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld

Na het boeken van je voetbalreis naar Schotland ontvang je namens VI Travel een compleet reisbescheiden voorzien van de beste tips over de thuisstad van jouw gekozen voetbalclub inclusief uitgebreide reisinformatie.

Kortom: een voetbalreis naar Schotland om van te smullen!

Welke stad in Schotland ga jij bezoeken? 

Glasgow is dé stad van Schotland met de twee grootste clubs (Rangers en Celtic) die sinds jaar en dag de dienst uitmaken in de Scottish Premiership. De strijd tussen rijk en arm, katholiek en protestant – gegoten in The Old Firm – is wereldberoemd, maar ook de andere Schotse steden zijn het bezoeken meer dan waard.

  • Voetbalreis Edinburgh (Heart of Midlothian F.C.)
  • Voetbalreis Motherwell
  •  Voetbalreis Aberdeen (Aberdeen FC)

Loop naast jouw voetbalreis ook The Royal Mile in Edinburgh. Bezoek de hoofdstraat met de vele, vele cafés. De kroonjuwelen – plus kanonschoten – bij Edinburgh Castle of het Museum of Scotland, ontzettend leuk voor het hele gezin. En ook het Dalzell House in Motherwell of de vele prachtige parken en wildlifegebieden en de Duthie Park Winter Gardens in Aberdeen zijn de moeite waard.

Combinatievoetbalreizen naar Schotland bij VI Travel

Ga je niet voor een weekend maar wil je wat langer naar Schotland? Neem dan eens een kijkje bij onze VI Travel-combinatievoetbalreizen. Tijdens een roadtrip door Schotland kun je al bovenstaande steden en dus ook alle voetbalstadions in één reis bezoeken. En als je het goed plant, kun je ook misschien wel meer dan één wedstrijd bekijken. VI Travel zoekt het allemaal voor je uit. Zo regelen we de beste plekken in het stadion, ben je verzekerd van een prachtig hotel en krijg je alle beschikbare informatie die te vinden is over de stad of steden die je bezichtigt. En je hoeft er helemaal niets voor te doen. VI Travel zorgt voor de onvergetelijke herinneringen!

VI Travel regelt het allemaal

En dat is juist dé kracht van VI Travel. U vraagt en wij draaien. Wij gaan met jouw wensen aan de slag en zorgen op deze manier voor een zo compleet mogelijke voetbalreis naar Schotland. We doen er alles aan om alles tot in de puntjes te regelen. Zo ben je verzekerd van zo min mogelijk zorgen en zoveel mogelijk plezier in het land dat alles heeft. Voor een voetbalreis naar Schotland ga je dus naar VI Travel, dé specialist in voetbalreizen!