Voetbalreizen Real Sociedad

Voetbalreizen Real Sociedad

Voetbalreizen Real Sociedad bij VI Travel

Boek je voetbalreis naar Real Sociedad bij VI Travel en bezoek het Estadio Anoeta in de betoverende stad San Sebastián – de moeite waard om te ontdekken!

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Real Sociedad bij VI Travel

Voetbalreizen naar Real Sociedad boek je bij VI Travel; dé specialist in voetbalreizen. Geniet onder de Spaanse zon van topvoetbal in een van de gezelligste stadions van het land: het Estadio Anoeta, ook wel Reale Seguros. Na een grondige verbouwing is het stadion in 2019 heropend. Er is nu plek voor bijna 40.000 toeschouwers. Boek snel, en reis met familie of vrienden af naar San Sebastián. Lees meer

Voetbalreis naar Real Sociedad

Zorgeloos van Spaans voetbal genieten kan alleen als de randzaken geregeld zijn. Daar zorgen wij voor. Je vliegt vanuit Nederland in twee uurtjes naar Bilbao. Vanaf daar reis je met de bus of trein in een uurtje naar San Sebastian. Je slaapt twee of meer nachten in een keurig hotel in het centrum van de stad, geniet van gratis ontbijt en weet zeker dat je – tot drie personen – in het stadion naast elkaar zit. En dan ook nog eens op een plek met uitstekend zicht. Kortom: bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Het best mogelijke hotel in het centrum
  • Volledige ontzorging van A tot Z 
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Goed bereikbare klantenservice

Met andere woorden: jouw voetbalreis naar Real Sociedad is tot in de puntjes geregeld, zodat jij je vol op voetbal kan focussen. Een unieke en complete ervaring met VI Travel! 

De trots van Baskenland

Real Sociedad is opgericht in 1990 in San Sebastián, Baskenland. De club is nauw verweven met de omgeving en kent tienduizenden fans uit de wijde omgeving. De grootste successen kende ‘La Real’ begin jaren 80. In 1981 en 1982 wonnen ze de Primera División. In 1988 en 2002 waren ze dicht bij een derde kampioenschap, maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen. De beste prestatie in Europa was het behalen van de halve finale van de Europacup I het seizoen 1982/83.

Bezoek het Reale Seguros-stadion

De Reale Seguros wordt ook wel de Reale Arena of het Estadio Anoeta genoemd. Het stadion werd in 1993 geopend en is tot op heden meerdere keren gerenoveerd. Naast de thuishaven van Real Sociedad, wordt het stadion ook gebruikt voor rugby. In 2014 werd het stadion zelfs tijdelijk gebruikt door aartsrivaal Athletic Club Bilbao. Dat namen de fans de club niet in dank af. De sfeer is doorgaans fanatiek maar gemoedelijk. Ideaal dus voor families of vrienden.

Ontdek San Sebastián

Een voetbalreis naar Real Sociedad is meer dan alleen de wedstrijd. San Sebastián – een schilderachtige stad aan de Baskische kust – is een prachtige stad omringd door prachtige natuur. Geniet van de beroemde pintxos, loop over de prachtige stranden en bewonder de indrukwekkende gebouwen. Met een bruisend nachtleven en een rijke geschiedenis is San Sebastián de perfecte aanvulling op je voetbalreis.

Boek je voetbalreis bij VI Travel

Voetbalreizen naar Real Sociedad staan garant voor plezier. VI Travel zorgt ervoor dat je voetbaltickets ontvangt voor de beste beschikbare plekken in het stadion. Naast het bezoeken van het Estadio Anoeta, is de betoverende stad San Sebastián de moeite waard om te ontdekken. Boek je voetbalreis naar Real Sociedad bij VI Travel en maak herinneringen die je lang zullen bijblijven.