Voetbaltickets Benfica

Voetbaltickets Benfica

Voetbaltickets voor Benfica bij VI Travel

De Portugese zon, de ongeëvenaarde passie van Benfica-fans en het legendarische Estádio da Luz... Bezoek een wedstrijd van Benfica en bereid je voor op een spectaculair voetbalfeest.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Benfica bij VI Travel

Voetbaltickets voor Benfica koop je eenvoudig online bij VI Travel, dé voetbalticketspecialist van Nederland. Bezoek een wedstrijd van Benfica in het fantastische Estádio da Luz en laat je meeslepen door de opwindende sfeer, het gezang en de betoverende energie die de tribunes vult. Dit is voetbalbeleving op zijn best! Lees meer

Benfica-voetbaltickets kopen

Koop losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Benfica en regel je reisplanning zelf. Op die manier bepaal je zelf hoe je naar Lissabon reist, waar je overnacht en hoeveel dagen je verblijft. Bij VI Travel ben je in ieder geval verzekerd van:

• De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
• Zitplaatsen altijd naast elkaar
• Goed bereikbare klantenservice

Voetbaltickets voor een wedstrijd van Benfica boek je betrouwbaar en snel bij VI Travel.

Beleef het Estadio da Luz

Het is een zwoele zomeravond in Lissabon en je bent onderweg naar het iconische Estádio da Luz. Terwijl je het stadion nadert, voel je de energie van tienduizenden fans die zich voor het stadion verzamelen. Eenmaal binnen ervaar je de magie van het stadion met eigen ogen. Je ziet de spandoeken van de ultras, hoort de trommels die het ritme van het stadion bepalen en ziet supporters vol verwachting naar het veld staren, wachtend op hun mascotte. 

De sfeer en de adelaar van Benfica

De adelaar is de officiële clubmascotte van Benfica. Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd in het Estádio da Luz vliegt de adelaar een rondje door het gehele stadion. Een fantastisch en inspirerend gezicht. Tijd om te beginnen! De Südkurve, het fanatieke gedeelte van het stadion, bruist 90 minuten lang van de energie. De  Benfica-fans geven alles wat ze in zich hebben.  

Als het eindsignaal klinkt en de winst van Benfica een feit is, barst het stadion uit in een oorverdovend gejuich en voel je de échte passie van Portugees voetbal. Estádio da Luz is niet alleen een stadion, maar een voetbaltempel, waar emoties hoog oplopen en de geschiedenis van Benfica voortleeft.

Een perfecte winterse voetbalreis 

Benfica is gehuisvest in Lissabon, een prachtige stad met een heerlijk klimaat. In februari kan het hier zomaar al de twintig graden aantikken! Een voetbaltrip naar Lissabon is dus ideaal in het voor of najaar. Geniet van de warme zonnestralen terwijl je de stad verkent en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring bij Benfica.

Bezoek een wedstrijd van Benfica

Bezoek een wedstrijd van Benfica in het indrukwekkende Estádio da Luz en beleef een onvergetelijke voetbalervaring. Het stadion – dat bekendstaat als één van de meest sfeervolle stadions ter wereld – ademt voetbalgeschiedenis en passie. Tijdens de wedstrijden van Benfica voel je de liefde voor de club en het spel door de tribunes heen stromen. De fans zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer die je nergens anders vindt. Boek nu bij VI Travel en krijg de best beschikbare plaatsen naast elkaar.