Voetbaltickets Burnley

Voetbaltickets Burnley

Voetbaltickets voor Burnley bij VI Travel

Geniet samen met bijna 22.000 fans van een unieke Engelse voetbalbeleving vol passie, traditie en onvoorwaardelijke steun. Boek je voetbaltickets voor Burnley bij VI Travel en bezoek het iconische Turf Moor.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Burnley bij VI Travel

Voetbaltickets voor Burnley: je vindt ze bij VI Travel – dé voetbalticketspecialist van Nederland. Als voetbalfan is het bezoeken van een wedstrijd van Burnley een unieke ervaring. Een historisch stadion, hondstrouwe fans, hoog niveau voetbal en de authentieke Engelse voetbalsfeer. Wat wil je als voetballiefhebber nog meer? Boek je voetbaltickets voor Burnley eenvoudig op onze website en lees alles over deze fanatieke Premier League-club. Lees meer

Een wedstrijd van Burnley bijwonen op Turf Moor

Een van de belangrijkste redenen waarom ook jij een wedstrijd van Burnley wil bijwonen, is de fantastische sfeer in het stadion. Turf Moor heeft een capaciteit van ongeveer 22.000 toeschouwers. Dit is misschien niet heel veel vergeleken met andere Premier League-clubs, maar alle supporters zijn meer dan fanatiek en daarbij is Turf Moor een intiem stadion.

Wedstrijdtickets voor Burnley kopen

Wedstrijdtickets voor Burnley koop je eenvoudig bij VI Travel. Het voordeel van het kopen van losse wedstrijdtickets is dat je geheel vrij bent hoe en wanneer je afreist naar Engeland. Je kunt je weekend of week geheel zelf indelen en een accommadatie naar keuze selecteren. Wij helpen je aan de mooiste wedstrijdtickets en geven je – bij interesse – handige tips voor jouw voetbalweekend.

Bij VI Travel ben je in ieder geval gegarandeerd van:

• De beste zitplaatsen in het stadion
• Zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
• Goed bereikbare klantenservice

Met andere woorden: voetbaltickets voor een wedstrijd van The Clarets boek je betrouwbaar en snel bij VI Travel.

Alles over Burnley FC

Burnley FC, ook wel bekend als ‘The Clarets’, is een professionele voetbalclub uit Burnley, Lancashire, Engeland. De club werd opgericht in 1882 en heeft een rijke geschiedenis en traditie. Het is een van de oudste voetbalclubs van Engeland. In 1921 en 1960 won Burnley de Football League First Division – nu de Premier League – en in 1914 de FA Cup. De club speelt niet vaak mee voor grote prijzen, maar na de weergaloze prestaties in de Championship in 2022/23, zijn de verwachtingen voor de Premier League komend jaar hoog.

Haal alles uit je bezoek aan Turf Moor

Turf Moor is al vanaf 1883 het thuisstadion van Burnley. Dit is echt zeer bijzonder te noemen. Het stadion heeft vier tribunes die tussen 1969 en 1996 werden gebouwd en gerenoveerd: de James Hargreaves Stand (Noord), Jimmy Mcllroy Stand (Oost), Bob Lard Stand (Zuid) en David Fishwick Stand (West). In totaal kunnen er 22.546 toeschouwers in Turf Moor.

Bij VI Travel drukken we al onze klanten op het hart: ga op tijd naar het stadion! Niet alleen omdat je onderweg vertraging op kunt lopen, maar bovenal om optimaal te kunnen genieten van de geweldige sfeer in en om het stadion voor de wedstrijd. Vaak vind je rondom het stadion allerlei foodtrucks, verkopers met sjaaltjes en programmaboekjes, muziekoptredens – alles om de voetbalbeleving compleet te maken.

Voetbaltickets Burnley FC bij VI Travel

Heb jij ook het liefst altijd zelf de touwtjes in handen en wil je Burnley geheel op eigen houtje ontdekken? Boek dan snel je losse voetbaltickets voor Burnley FC bij VI Travel en deel je voetbalweekend geheel in zoals jij dat wil.