Voetbaltickets Crystal Palace

Voetbaltickets Crystal Palace

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring in Selhurst Park? 

Koop je voetbaltickets voor Crystal Palace bij VI Travel. In het iconische Selhurst Park zit je zo dicht op het veld dat je de spelers bijna kunt aanraken. Een geweldige belevenis!

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Crystal Palace bij VI Travel

Voetbaltickets voor Crystal Palace koop je bij VI Travel – dé specialist in voetbaltickets. De beroemde sfeer in het stadion van Crystal Palace – Selhurst Park – is indrukwekkend. De ultra’s van de club uit Londen moedigen hun team aan met vlaggen, megafoons, fakkels, trommels en liederen. Wees er snel bij en koop nu je voetbaltickets voor Crystal Palace. Lees meer

Losse voetbaltickets Crystal Palace kopen

Als je op zoek bent naar een unieke voetbalervaring in Londen is het kopen van voetbaltickets voor Crystal Palace een slimme keuze. Het kopen van losse voetbaltickets kent meerdere voordelen ten opzichte van georganiseerde voetbalreizen. Zo ben je volledig vrij in het bepalen van je reisdata en verblijfplaats én heb je de mogelijkheid om je voetbalweekend naar eigen wens in te vullen.

Bezoek een wedstrijd van Crystal Palace

Voor een unieke Engelse voetbalervaring is Londen de ideale stad. Maar liefst 17 profclubs komen uit de Britse hoofdstad waarvan er zeven in de Premier League spelen, waaronder middenmoter Crystal Palace. Om een wedstrijd van The Eagles te bekijken, reis je met de trein af naar de Zuid-Londense voorstad South Norwood. Vanaf daar loop je in 10 minuten naar Selhurst Park: het stadion waar het allemaal gebeurt. Eenmaal aangekomen bij het stadion, word je verwelkomd door de overweldigende sfeer van de fanatiekste Crystal Palace-supporters. De wedstrijdspanning hangt vaak uren van tevoren al in de lucht.

De sfeer in Selhurst Park

Selhurst Park staat bekend om zijn unieke en intense sfeer. Sterker nog: het stadion is een van de meest gevreesde plekken voor bezoekende teams. De harde kern van Crystal Palace is bijzonder gepassioneerd en luidruchtig. Het stadion zelf draagt ook bij aan de sfeer; de tribunes staan namelijk dicht op het veld, waardoor de supporters dicht op de actie zitten en het gevoel hebben dat ze echt deel uitmaken van de wedstrijd.

Holmesdale Stand is de beroemdste tribune van het stadion. Er wordt continu gezongen tijdens wedstrijden. De combinatie van de passie van de fans en de unieke kenmerken van het stadion maken een wedstrijd in Selhurst Park een onvergetelijke ervaring.

Plekken met goed zicht én naast elkaar

Thuiswedstrijden van Crystal Palace raken snel uitverkocht, omdat het stadion slechts 26.255 zitplaatsen kent met veel seizoenkaarthouders. Vooral thuiswedstrijden tegen grote clubs zoals Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur zijn populair. Bij het kopen van losse voetbaltickets is het niet altijd gemakkelijk om plekken naast elkaar te krijgen. Bij VI Travel ben je verzekerd van de best beschikbare plekken met goed zicht én naast elkaar. Hierdoor geniet je zorgeloos van de wedstrijd en de sfeer. Toch nog vragen voor, tijdens of na de wedstrijd? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Topspelers van Crystal Palace

Crystal Palace is de afgelopen jaren uitgegroeid tot verdienstelijke middenmoter op het hoogste niveau van Engeland. Ondanks dat de vitrinekast met prijzen aardig leeg staat, doen ze het naar behoren. Resultaten worden als hecht team behaald en gevierd. De topspelers van Crystal Palace zijn Wilfried Zaha, Joachim Andersen en vrijetrappenspecialist Eberechi Eze.

Koop je Crystal Palace voetbaltickets

Koop losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Crystal Palace en beleef een onvergetelijke Engelse voetbalervaring. Bij VI Travel ben je verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen in Selhurst Park. Door middel van een duidelijk en helder boekingsproces, in combinatie met onze snelle service, heb jij je Crystal Palace voetbaltickets in no time op je telefoon. Veel plezier!