Voetbalreizen FC Sankt Pauli

Voetbalreizen FC Sankt Pauli

Bezoek de cultclub FC Sankt Pauli

Sankt Pauli heeft een zeer bijzondere band met de fans. Boek je voetbalreis naar Sankt Pauli bij VI Travel en beleef de unieke sfeer in het Millerntor-stadion met de rest van de fanatieke aanhang.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Sankt Pauli bij VI Travel

Op voetbalreis naar Sankt Pauli? Dat is iets voor iedere voetballiefhebber! Sankt Pauli komt al jaren uit in de 2. Bundesliga, maar dat heeft totaal geen invloed op de populariteit van deze club. FC Sankt Pauli is een van de meest unieke voetbalclubs ter wereld. Ontdek waarom en ga gewapend met de beste tips van VI Travel op voetbalreis naar Sankt Pauli.  Lees meer

Beleef de magie van Sankt Pauli

Wanneer je een voetbalreis naar Sankt Pauli boekt, kun je je hier alvast enigszins voorbereiden op de magie van Sankt Pauli. De club uit Hamburg staat namelijk bekend om haar gepassioneerde fans, anarchistische sfeer en activistische waarden. Daarnaast is Sankt Pauli een linksgeoriënteerde club die nog volledig van het volk is. De doodskop van St. Pauli – het onofficiële symbool voor de club – is overal te zien. Iedereen is fanatiek en draagt jasjes, petjes en sjaaltjes van de club. Maar dit alles wel zonder wanklank. Het fanatieke van de supporters gaat tot een bepaalde grens, en niet eroverheen.

De sfeer in het Millerntor-stadion

Dankzij de fanatieke aanhang van Sankt Pauli is de sfeer in het Millerntor-stadion iedere wedstrijd weer fantastisch. Je voelt de energie van de Sankt Pauli-fans door het hele stadion. En je hoort de fans de hele wedstrijd, ongeacht het resultaat op het veld. De club heeft een bijzondere band met de fans en de spelers delen regelmatig de vreugde van de overwinning met hen. Er zijn niet veel stadions in Europa waar deze sfeer geëvenaard wordt.

Niet te missen tijdens je Sankt Pauli-voetbalreis

Wanneer je een voetbalreis naar Sankt Pauli gaat maken, zijn er een paar dingen die je gewoonweg niet mag missen. Zorg er dus altijd voor dat je tijdig naar het stadion gaat, zodat je volop kunt genieten van alles wat er rondom en in het stadion gebeurt.

Zo hoor je bij de opkomst van de spelers van Sankt Pauli Hell’s Bell’s van AC/DC en schalt Song 2 van Blur bij ieder doelpunt van de thuisclub door de speakers van het stadion. En You’ll Never Walk Alone is niet alleen het lijflied van Liverpool en Borussia Dortmund, maar ook in het Millerntor-stadion wordt deze Beatles-song voor aanvang van iedere wedstrijd gezongen. Een geweldige belevenis!

Je Sankt Pauli-voetbalreis bij VI Travel

Bij VI Travel ben je er tijdens je voetbalreis naar Sankt Pauli van verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is: wij regelen de best mogelijke zitplaatsen in het Millerntor-stadion en boeken altijd een uitstekend hotel in het centrum van Hamburg. Ontdek al onze compleet verzorgde voetbalreizen naar Sankt Pauli en laat het je aan niets ontbreken met VI Travel.

Een voetbalreis naar Sankt Pauli – meer dan alleen voetbal

Voor of na een wedstrijd van FC Sankt Pauli is het ook leuk om een bezoek te brengen aan het Sankt Pauli-museum, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de club en de wijk Sankt Pauli. Maar zelfs een voetbalreis naar Sankt Pauli hoeft niet alleen over voetbal te gaan. Sankt Pauli is namelijk een van de meest kleurrijke wijken van Hamburg en biedt een breed scala aan cafés en restaurants. Verder trekken levendige bars en nachtclubs honderden feestgangers naar de beroemde Reeperbahn, de belangrijkste verkeersader van de ruige rosse buurt van Sankt Pauli.

Een hoop te beleven in Hamburg

Verder valt er nog ontzettend veel te beleven in de stad Hamburg. Een van de meest populaire bezienswaardigheden van Hamburg is de historische binnenstad, ook wel bekend als de ‘Altstadt’. Hier kun je de prachtige architectuur bewonderen van de oude kerken, het stadhuis en de huizen met hun karakteristieke rode daken. Ook de levendige markten en de vele gezellige cafés en restaurants zijn de moeite waard om te verkennen.

Een voetbalreis naar Sankt Pauli boek je bij VI Travel

Bezoek een wedstrijd van Die Freubeuter der Liga en laat je vanaf de eerste minuut fascineren door de fans van St Pauli. Geniet van de sfeer, de fanatieke spelers, de supporters, bratwurst en bier en ontdek daarbij de gezellige stad Hamburg. Boek je voetbalreis naar Sankt Pauli bij VI Travel en wie weet zit jij binnen de kortste keren in het Millerntor-stadion!