Voetbaltickets

Voetbaltickets

Koop ook losse voetbaltickets bij VI Travel

Ben je in Barcelona, Madrid of Londen en wordt er een mooie voetbalwedstrijd in de buurt gespeeld? Regel je liever zelf graag alle bijzaken van je voetbalreis? Je kunt bij VI Travel ook terecht voor losse voetbaltickets!

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets bij VI Travel

Voetbaltickets bij VI Travel? Jazeker! Bij VI Travel zijn we gespecialiseerd in voetbalreizen, maar verkopen we ook losse voetbaltickets. Ons VI Travel-team bestaat uit een heleboel reisluchtige personen, en wij begrijpen als geen ander dat sommige mensen graag zelf hun voetbalreis regelen. Dus ook voor losse voetbaltickets kun je bij ons terecht! Lees meer

VI Travel ticketgarantie

Als grote naam in de voetbalwereld hebben we bij VI Travel veel connecties. Hierdoor kunnen we voor bijna iedere mogelijke wedstrijd betrouwbare wedstrijdtickets regelen. Bij VI Travel garanderen wij:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Niemand zit ooit alleen
  • De mooiste hospitality-opties
  • Betrouwbare wedstrijdtickets
  • Duidelijke prijzen en een helder boekingsproces

Het voordeel van losse wedstrijdtickets

Voetbalreizen organiseren is de niche van VI Travel. Wij regelen met alle liefde jouw voetbalreis van A tot Z: losse wedstrijdtickets, een mooi hotel in het centrum en alle informatie die je maar nodig hebt voor transfers, openbaar vervoer, bezienswaardigheden in de stad en alle ins en outs over jouw bezoek aan de wedstrijd.

Maar wat als jij ook niets liever doet dan reizen en tripjes organiseren? Of wat als je al op plaats van bestemming bent en daar graag een wedstrijd wilt bezoeken? Dan is er altijd nog de optie om losse wedstrijdtickets bij VI Travel te kopen. Met losse wedstrijdtickets in je bezit heb jij volledig zelf de touwtjes in handen. Hoe lang blijf je? In welk hotel verblijf je? Ga je meerdere wedstrijden bezoeken? Alles is mogelijk! En mocht je er niet uitkomen, dan helpen wij je natuurlijk graag.

Het volledige aanbod van VI Travel

Bij VI Travel begrijpen we de kracht van voetbal en daarom bieden we jou de mogelijkheid om live te genieten van de beste wedstrijden ter wereld. Of je nu een fan bent van de Premier League, La Liga, de Serie A of de Bundesliga – wij hebben de perfecte voetbaltickets voor jou.

Onze losse wedstrijdtickets geven je niet alleen toegang tot de mooiste wedstrijden, maar ook tot een onvergetelijke ervaring. Van het juichen met duizenden andere fans tot het bewonderen van een nieuw stadion en het proeven van de lokale sfeer en cultuur. Een voetbalreis is meer dan alleen een wedstrijd bijwonen; het is een reis die je voor altijd zult koesteren.

Ontdek het volledige aanbod van onze voetbalreizen en losse voetbaltickets op onze website. Staat jouw wedstrijd of club er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op – grote kans dat wij hier wel voetbaltickets voor kunnen regelen.