Voetbalreizen 1. FC Köln

Voetbalreizen 1. FC Köln

Beleef Duits voetbal op z'n best bij 1. FC Köln

Boek je voetbalreis naar 1. FC Köln bij VI Travel en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in het RheinEnergieStadion; de sfeervolle thuisbasis van 1. FC Köln. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar 1. FC Köln met VI Travel

Voetbalreizen naar 1. FC Köln boek je snel en eenvoudig bij VI Travel: dé voetbalreisspecialist van Nederland. 1. FC Köln is een voetbalclub met een rijke geschiedenis en een fanatieke aanhang, waardoor het een fantastische bestemming is voor een voetbalreis. Of je nu fan bent van de club of gewoon op zoek bent naar een unieke voetbalervaring, 1. FC Köln is zeker de moeite waard om te bezoeken. Boek je voetbalreis naar 1. FC Köln bij VI Travel en beleef Duits voetbal op z’n best! Lees meer

Waarom jij 1. FC Köln wil bezoeken

1. FC Köln is opgericht in 1948 en speelt zijn thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion, dat plaats biedt aan meer dan 50.000 toeschouwers. Het stadion heeft een indrukwekkende sfeer en is een van de vele iconische stadions van Duitsland.

Een van de belangrijkste redenen om een voetbalreis naar 1. FC Köln te boeken, is de fanatieke aanhang van de club. De supporters van de club staan bekend om hun passie en loyaliteit, en zij zorgen iedere wedstrijd weer voor een fantastische sfeer in het stadion. De tribunes zijn gevuld met zingende en dansende fans, en het is moeilijk om niet meegesleept te worden in deze energie.

Compleet verzorgde voetbalreis bij VI Travel

Deze sfeer in het RheinEnergieStadion optimaal beleven, kan eenvoudig dankzij VI Travel. Wij verzorgen jouw voetbalreis naar 1. FC Köln tot in de puntjes. Dit betekent dat je bij VI Travel te allen tijde verzekerd bent van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Het best mogelijke hotel in het centrum van Keulen
  • Snel en persoonlijk contact
  • Een uitgebreid reisbescheiden
  • Een unieke beleving op maat

Alles wat nodig is voor een onvergetelijke voetbalervaring!

Verken de prachtige historische binnenstad van Keulen

Een bezoek aan 1. FC Köln gaat natuurlijk niet alleen over de voetbalervaring. De stad zelf heeft ook veel te bieden. Vanuit Amsterdam rijd je binnen drie uur naar het centrum van Keulen, maar je kunt ook heel eenvoudig de trein pakken van Amsterdam Centraal naar Köln Hauptbahnhof.

Wanneer je het centraal station van Keulen uitloopt, sta je direct voor het bekendste historische bouwwerk van Keulen: de grote kerk, de Dom. Deze kerk is maar liefst 157 hoog en bijna vanuit heel Keulen te zien. De historische binnenstad van Keulen heeft nog vele andere bezienswaardigheden. Ook zijn er tal van restaurants, bars en winkels – alle ingrediënten om je prima te vermaken tijdens een lang weekend weg!

Ga tijdig naar het RheinEnergieStadion

Een gratis tip die we je graag meegeven: reis tijdig af naar het stadion van 1. FC Köln. De sfeer rondom het stadion voor de wedstrijd is uniek en wil je zo lang mogelijk meemaken. Ook is het fijn om op tijd in het stadion te zijn: zo kun je nog even een pretzel halen en een glas bier voordat je rustig je plekje opzoekt.

Op wedstrijddagen is het trouwens bij veel Duitse clubs in de Bundesliga en 2. Bundesliga zo dat het openbaar vervoer gratis is inbegrepen bij de wedstrijdkaarten. Vanuit het centrum van Keulen ben je met de tram binnen 15 minuten bij het RheinEnergieStadion.

Geniet van een unieke voetbalervaring met 1. FC Köln

Kortom: een voetbalreis naar 1. FC Köln en de stad Keulen heeft het allemaal – een iconisch stadion, een cultclub, loeifanatieke aanhang en een gezellig stad om voor en na de wedstrijd te verkennen. Boek je voetbalreis naar 1. FC Köln en geniet van een unieke voetbalervaring in Duitsland. Viel Spaß!