Voetbaltickets Olympique Lyonnais

Voetbaltickets Olympique Lyonnais

Koop hier je voetbaltickets voor Olympique Lyonnais

Geniet van het gezang van Les Gones, topspelers in actie én de warme Zuid-Franse zon. Pak nu je kans door voetbaltickets voor Lyon te boeken bij VI Travel en beleef een complete Franse voetbalervaring.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets Olympique Lyon bij VI Travel

Voetbaltickets voor Olympique Lyon (voluit Lyonnais) koop je bij VI Travel – dé voetbalticketspecialist. Ervaar Frans topvoetbal in een van de modernste stadions van Europa. Geniet van het gezang van Les Gones, topspelers in actie én de warme Zuid-Franse zon. Pak nu je kans door voetbaltickets voor Lyon te boeken en beleef een complete Franse voetbalervaring. Lees meer

Losse voetbaltickets Lyon kopen

Het kopen van losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Olympique Lyon kent verschillende voordelen. Je bent namelijk vrij om te bepalen wanneer en hoe je naar Lyon afreist. Daarnaast kun je zelf je accommodatie en verblijfsduur kiezen. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld op doorreis bent in Frankrijk of als je juist maar één nachtje in Lyon wil blijven.

Voor welke wedstijd je ook boekt; bij VI Travel ben je verzekerd van de best beschikbare zitplaatsen naast elkaar in het indrukwekkende Groupama Stadium (officiële naam: Parc Olympique Lyonnais, ook wel bekend als Parc OL).

Bezoek een wedstrijd van Lyon

Een wedstrijddag van Lyon is een spektakel op zich. Rondom het Groupama Stadium heerst een fanatieke en passievolle sfeer. De supporters van Lyon (Les Gones) komen vanuit alle hoeken van de stad naar het stadion. Sommigen met de taxi, anderen met de trein of bus. Eenmaal bij het stadion lopen de supporters langs de vele eet- en dranktentjes, waar ze genieten van een hapje en drankje.

Clubliederen

In het stadion hoor je supporters verschillende liederen zingen, waaronder het bekende L'hymne de l'OL. Het is een prachtig gezicht om de fanatiekste supporters voor de wedstrijd te zien samenkomen. Zodra het eerste fluitsignaal klinkt, verandert het stadion in een kolkende massa van in rood-blauw-wit-gehulde fans. Les Gones zorgen voor een indrukwekkende sfeer die je niet snel zult vergeten.

Plekken met goed zicht én naast elkaar

Als je tickets voor een wedstrijd van Olympique Lyon wilt boeken, is het slim om je kaartjes op tijd te boeken. Vooral de derby tegen Saint-Etienne en wedstrijden tegen grote clubs zoals Paris Saint-Germain en Olympique Marseille zijn erg gewild. Bij VI Travel zorgen we ervoor dat je naast elkaar zit en de best mogelijke zitplaatsen hebt, zodat je niets van de actie op het veld mist.

Bezoek een wedstrijd van Lyon

Ervaar de passie van het Franse voetbal tijdens een wedstrijd van Olympique Lyon. Het Groupama Stadium is een hypermodern stadion met plek voor een kleine 60.000 voetbalfans. Bij VI Travel regelen we de beste zitplaatsen naast elkaar, zodat je optimaal van de wedstrijd geniet. Boek nu je voetbaltickets naar Olympique Lyon en maak je klaar voor een onvergetelijke voetbalreis.