Voetbaltickets Internazionale

Voetbaltickets Internazionale

Voetbaltickets voor Internazionale bij VI Travel

Stap in het legendarische San Siro-stadion, de thuisbasis van Internazionale, en laat je betoveren door de magie van het Italiaanse voetbal. Bestel je voetbaltickets eenvoudig bij VI Travel.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Internazionale bij VI Travel

Bestel je voetbaltickets voor Internazionale bij VI Travel en wees verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen in het stadion, altijd naast elkaar (tot drie personen). Ervaar de passie van I Nerazzurri, de bijnaam van Inter Milan, en voel de trots van de supporters die hun club onvoorwaardelijk steunen. De krachtige en gepassioneerde sfeer in het fantastische San Siro-stadion zal je meeslepen en je hart sneller doen kloppen. Ervaar het zelf! 

  Lees meer

Voetbaltickets Inter kopen

Het kopen van losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Internazionale heeft een aantal voordelen: je bent vrij hoe en wanneer je afreist naar Milaan en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Ook in de stad ben je geheel vrij te kiezen waar je verblijft; in welk hotel, voor hoeveel dagen en met of zonder ontbijt. Of misschien ben je al in Milaan en wil je last-minute een wedstrijd bijwonen.

Heb je het liefst zelf de touwtjes in handen? Boek dan snel je losse voetbaltickets voor Inter en deel je voetbalweekend geheel in zoals jij wil. Bij VI Travel ben je in ieder geval gegarandeerd van:

• de best beschikbare zitplaatsen in het stadion
• zitplaatsen naast elkaar (tot drie personen)
• goed bereikbare klantenservice

Met andere woorden: voetbaltickets voor een wedstrijd van Milan boek je betrouwbaar en snel bij VI Travel.

Het erfgoed van Inter

Inter is in 1908 ontstaan door een groep Milan-supporters die het niet eens waren met bepaalde regels. Bijvoorbeeld dat er geen buitenlandse spelers werden toegelaten. In 1910 wonnen ze al hun eerste landskampioenschap. De laatste keer was in 2021. In totaal lukte het Inter 19 keer om eerste van Italië te worden. Daarnaast won Nerazzurri negen keer de Italiaanse beker en zeven keer de Supercoppa Italiana. In Europa hebben ze ook hun stempel gedrukt. Milan won drie keer de Champions League en drie keer de Europa League. Het laatste Europese succes dateert uit 2010. Onder leiding van Mourinho wonnen ze de cup met de grote oren.

Iconisch San Siro Stadion

Het San Siro-stadion wordt gedeeld door rivalen Milan en Inter. De officiële naam is Stadio Giuseppe Meazza, vernoemd naar een voetballer die zowel voor Inter als Milan speelde. Doorgaans wordt het stadion door aanhangers van Milan San Siro genoemd en door aanhangers van Inter Stadio Giuseppe Meazza. Reden? De voetballer waarnaar het stadion vernoemd is, heeft het bij Inter beter gedaan dan bij Milan. Naast het bezoeken van een wedstrijd in San Siro, is een stadiontour absoluut aan te raden.

Milaan biedt meer dan San Siro

Verken tijdens je voetbaltrip naar Inter de bruisende stad Milaan. Deze moderne stad staat bekend om de chique modescene, historische bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes. Bewonder de kathedraal van Milaan, de Duomo en de gezellige wijk Navigli. De stad leent zich ook perfect om twee voetbalwedstrijden bij te wonen: één van Milan én één van Inter. Bekijk de wedstrijdplanningen van beide ploegen of bel met onze klantenservice om te mogelijkheden te bespreken.

Boek nu je tickets

Ervaar de klasse van Italiaans topvoetbal door voetbaltickets voor een wedstrijd van Inter te boeken. Stap het indrukwekkende San Siro binnen en laat je betoveren door de passie van de supporters en het hoogstaande voetbal van de wereldspelers. Boek je voetbaltickets bij VI Travel en wees verzekerd van een prachtige plek in dit historische stadion.