Voetbaltickets VfL Wolfsburg

Voetbaltickets VfL Wolfsburg

Voetbaltickets voor VfL Wolfsburg bij VI Travel

Dompel jezelf onder in een zee van groen en wit, omringd door juichende supporters en doordrenkt van ongeëvenaarde voetbalemotie. Boek voetbaltickets voor VfL Wolfsburg en neem plaats in de Volkswagen Arena. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor VfL Wolfsburg bij VI Travel

Koop voetbaltickets voor VfL Wolfsburg bij VI Travel, de voetbalticketspecialist van Nederland. Betreed de indrukwekkende Volkswagen Arena en laat de sensatie je omarmen. Dit stadion, met een capaciteit van meer dan 30.000 toeschouwers, bruist van de energie tijdens wedstrijddagen. Ontdek er alles over. Lees meer

Losse voetbaltickets VfL Wolfsburg kopen

Als gepassioneerde voetbalfan is een wedstrijd van VfL Wolfsburg bijwonen een echte must. VfL Wolfsburg is een gevaarlijke outsider in de Bundesliga met een vrij modern stadion. In de Volkswagen Arena dompel je jezelf onder in de golven van supportersgezangen en de groene en witte vlaggen: onvergetelijke momenten die een onmiskenbare voetbalsfeer creëren.

Ons aanbod losse tickets 

Naast compleet verzorgde voetbalreizen naar VfL Wolfsburg, koop je bij VI Travel ook eenvoudig losse voetbaltickets voor een wedstrijd naar wens. Door losse kaartjes te kopen voor een wedstrijd van VfL Wolfsburg, geniet je van de vrijheid om je eigen reisplanning samen te stellen. Door bij ons te boeken ben je verzekerd van de best beschikbare tickets. Daarnaast zit je gegarandeerd tot drie personen naast elkaar in het stadion. Wel zo gezellig. Bij vragen staat onze telefonische support altijd klaar om mee te denken.

VfL Wolfsburg in het kort 

VfL Wolfsburg werd opgericht in 1945 en komt sinds 1998 uit in de Bundesliga. Van een gestage middenmoter tot een geduchte subtopper: VfL Wolfsburg mag absoluut niet worden onderschat. In het seizoen 2008/09 veroverden ze voor het eerste de felbegeerde Bundesliga-titel.

Europese successen VfL Wolfsburg

De laatste jaren heeft Wolfsburg regelmatig zijn stempel gedrukt in zowel de Europa League als de Champions League. Een mijlpaal werd bereikt in het seizoen 2015/16, toen VfL Wolfsburg triomfeerde door de halve finales van de UEFA Champions League te bereiken. Deze indrukwekkende prestatie onderstreepte duidelijk de positie van de club in de elite van het Europese voetbal. Een krachtige outsider om zeker rekening mee te houden!

Het indrukwekkende Volksparkstadion

De capaciteit van de Volkswagen Arena bedraagt 30.000, waarvan 8.000 staanplaatsen. De staanplaatsen zorgen altijd voor een gezellige sfeer in het stadion. De Volkswagen Arena opende in 2002 zijn deuren. Het stadion werd ontworpen met duurzaamheid in gedachten: het heeft milieuvriendelijke kenmerken, zoals een zonnepanelensysteem op het dak dat helpt bij het opwekken van hernieuwbare energie.

De stad Wolfsburg

Wolfsburg biedt meer dan alleen voetbal. Deze stad is niet alleen het thuis van VfL Wolfsburg, maar ook van de beroemde autofabrikant Volkswagen. Wolfsburg biedt een mix van moderne innovatie en historische charme, waardoor het een fascinerende plek is om te verkennen. Een geweldige plek voor voetbal- én autoliefhebbers.

Beleef VfL Wolfsburg samen met je vrienden

Beleef een wedstrijd van VfL Wolfsburg in de Volkswagen Arena samen met je vrienden of familie. Je koopt je voetbaltickets voor VfL Wolfsburg eenvoudig online bij VI Travel. Bij ons ben je altijd verzekerd van minimaal drie zitplaatsen naast elkaar. Wees er snel bij; de beste tickets voor de grote wedstrijden gaan snel.