Voetbaltickets Watford

Voetbaltickets Watford

Voetbaltickets voor Watford FC met VI Travel

Betreed Vicarage Road, de thuisbasis van Watford FC, en dompel jezelf onder in de passie van The Hornets. Watford bezit over een unieke clubcultuur waarin je je direct thuis voelt. Ervaar het zelf tijdens een van de thuiswedstrijden van Watford FC.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Watford FC met VI Travel

Koop losse voetbaltickets voor Watford FC, hul jezelf in het zwart en geel en zing The Hornets terug naar de Premier League. Bij VI Travel ben je altijd verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen in Vicarage Road zodat jij het allermeeste uit je voetbalervaring kunt halen. Ontdek ons volledige aanbod en geniet van de unieke clubcultuur van Watford FC.  Lees meer

Bezoek een wedstrijd van Watford in de Championship

Wanneer je voetbaltickts voor Watford koopt, ben je bij VI Travel tot drie personen verzekerd van zitplaatsen naast elkaar in het stadion. Je krijgt altijd de best beschikbare tickets. Zo weet je zeker dat je naast je reisgenoten zit én goed zicht hebt op het veld. Ondanks dat Watford FC de laatste jaren wat aan het jojoën is tussen de Premier League en Championship, is het niveau van voetbal hoog en zijn de thuiswedstrijden altijd boeien. Juich jij Watford terug naar de Premier League? Boek je voetbaltickets voor Watford FC vandaag nog! 

Waarom jij het Vicarage Road Stadium wilt bezoeken

Een krap uurtje buiten Londen vind je het Vicarage Road Stadium, gelegen middenin een rustige wijk in Watford. Het is bij Watford niet nodig om al heel vroeg richting het stadion te gaan, want je loopt er echt zo naar binnen. Wel kun je gezellig binnen in het stadion voorafgaand aan de wedstrijd een biertje drinken.

Het Vicarage Road Stadium heeft een karakteristiek ontwerp en er hangt altijd een intieme sfeer. Met een capaciteit van iets meer dan 20.000 zitplaatsen ervaar je het voetbal op Vicarage Road van heel dichtbij. Super speciaal! En waar je ook zit in het stadion, je voelt de energie en passie van de trouwe fans.

Koop je tickets voor Watford FC bij VI Travel

Kortom, het Vicarage Road Stadium is veel meer dan alleen een voetbalstadion. Het is een plek vol emotie, geschiedenis en verbondenheid. Het is de thuisbasis van Watford FC en een bestemming waar voetbalfans samenkomen om het spel te vieren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Een bezoek aan het Vicarage Road Stadium is een ervaring die je als voetballiefhebber niet wilt missen! Koop je tickets voor Watford FC bij VI Travel en beleef het zelf!