Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Engeland

Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur – het zijn de clubs die de laatste decennia de dienst uitmaken in de Premier League.

Boek jouw unieke voetbalreis naar Engeland bij VI Travel en beleef de unieke, authentieke Engelse voetbalsfeer. 

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Engeland met VI Travel

Voetbalreizen naar Engeland boek je bij VI Travel: dé specialist in voetbalreizen. Manchester United, Arsenal, Chelsea FC, Liverpool en Manchester City – het zijn de clubs die de laatste decennia de dienst uitmaken in de Premier League. Het mooiste aan de Engelse competitie is dat iedereen van elkaar kan winnen. Ben jij op zoek naar een voetbalreis naar Engeland, maar heb je nog geen keuze kunnen maken? Lees dan snel verder en doe onbeperkt inspiratie op voor jouw unieke voetbalreis naar Engeland. Lees meer

Een herinnering om nooit meer te vergeten

Met een voetbalreis naar Engeland creëer je een herinnering om nooit meer te vergeten. We kennen allemaal die ene creditcardreclame waarin dat kleine jongetje met z’n vader in de bus stapt en op weg gaat naar zijn favoriete voetbalclub. Het buskaartje: € 10,-. De sjaal die ze kopen bij de kiosk voor het stadion: € 15,-. Het kaartje voor de wedstrijd: € 75,-. De herinneringen? Onbetaalbaar.

Maak ook herinneringen om nooit meer te vergeten: boek je voetbalreis naar Engeland bij VI Travel en wij zorgen ervoor!

Engeland: een walhalla voor voetbalreizen

Wat betreft herinneringen maken – zeker op voetbalgebied – is Engeland het walhalla. Een wedstrijd bezoeken in de Premier League is spanning, sensatie en pure magie. Wereldsterren als Kevin de Bruyne, Virgil van Dijk, Erling Haaland, Mo Salah, Harry Kane, David de Gea en vele anderen zijn allemaal neergestreken in het Verenigd Koninkrijk, waar voetbal een heilige status heeft.

Een voetbalwedstrijd in Engeland bijwonen

Een voetbalwedstrijd in Engeland bijwonen staat dan ook voor veel voetballiefhebbers bovenaan hun wensenlijst. De stadions zijn week in week uit tot de nok toe uitverkocht en daarnaast zitten honderden miljoenen kijkers wekelijks aan de buis gekluisterd. De sfeer in de Engelse voetbaltempels is werkelijk nergens mee te vergelijken. Geweldige sfeeracties en luide spreekkoren zorgen voor kippenvel van je tenen tot je kruin.

Dankzij VI Travel kan ook jij een voetbalwedstrijd in Engeland bijwonen. VI Travel garandeert jou:

  • Altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Altijd de best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld

Na het boeken van je voetbalreis naar Engeland ontvang je namens VI Travel een compleet reisbescheiden voorzien van de beste tips over de thuisstad van jouw gekozen voetbalclub inclusief uitgebreide reisinformatie.

Kortom: een voetbalreis naar Engeland op Champions League-niveau!

Ontdek de mooiste voetbalsteden van Engeland

Het epicentrum van al het voetbalplezier in Engeland is Londen. De stad biedt onderdak aan meer dan tien professionele clubs die uitkomen in zowel de Premier League als de Championship. Wanneer je écht geen genoeg kunt krijgen van de spanning en sensatie is het zelfs mogelijk om meerdere wedstrijden in één weekend te bezoeken of een reis te maken langs de vele prachtige stadions die de stad rijk is.

Als er niet gevoetbald wordt, is een begeleide stadiontour ook zeker een aanrader. Zo kom je op plekken die normaal altijd voor het publiek geheim blijven, zoals de kleedkamer van de spelers en de spelerstunnel. En misschien mag je zelfs even aan het heilige gras ruiken.

Overige voetbalreizen in Engeland

Andere populaire bestemmingen voor voetbalreizen in Engeland zijn onder andere:

  • Voetbalreis Liverpool
  • Voetbalreis Manchester
  • Voetbalreis Birmingham

Want naast Londen kent Engeland nog een aantal geweldige steden die meer dan de moeite waard zijn. Liverpool met haar rijke muziekhistorie, de culturele parel Birmingham, het kustplaatsje Brighton met de prachtige stranden of de ‘voetbalhoofdstad’ Manchester waar Erik ten Hag momenteel burgemeester en koning tegelijk is.

Het is maar een kleine greep uit de prachtige voetbalsteden die Engeland rijk is. Het land barst van de historische hoogtepunten en wemelt van de culturele pareltjes. Al te meer reden waarom een voetbalreis naar Engeland bij iedere voetballiefhebber op de bucketlist zou moeten staan. Een reis die je meer dan waarschijnlijk nooit meer zult vergeten en altijd zal blijven koesteren.

Voetbalreizen naar Engeland bij VI Travel

Bij VI Travel zijn we gespecialiseerd in voetbalreizen naar Engeland. Wij regelen de beste wedstrijdtickets en verzorgen de mooiste hotels voor jouw perfecte voetbaltrip. Dankzij onze uitgebreide reisbescheidens mis jij niets van al het moois dat de stad te bieden heeft en haal je het meeste uit jouw voetbalreis naar Engeland.

Ook zijn we bij VI Travel gespecialiseerd in combinatievoetbalreizen naar Engeland. Zo kun je in Londen meerdere voetbalclubs in één weekend bezoeken, maar kun je bijvoorbeeld ook Liverpool en Manchester combineren in één voetbalreis. Of waarom niet eerst afreizen naar Londen en daarna de trein pakken naar Birmingham? Vanaf Birmingham vlieg je een dag later weer rechtstreeks op Amsterdam. De opties zijn eindeloos en wij puzzelen het allemaal graag voor je uit!

Reis naar Engeland voor een voetbalwedstrijd

Een van de redenen waarom veel voetballiefhebbers ook voor een voetbaltrip Engeland kiezen, is de bereikbaarheid. Zowel met het vliegtuig als met de trein is er een fantastische verbinding. Twee keer met je ogen knipperen en je bent op de plek van bestemming. En voor het geld hoef je het ook niet te laten, want een retourticket met de Eurostar heb je – wanneer je tijdig en slim boekt – al vanaf de € 100,-.

Pak je het vliegtuig, dan duurt de reis (exclusief de tijd op Schiphol) iets meer dan een uur. De prijs is nagenoeg gelijk als met de trein. Uiteraard kun je ook nog kiezen voor de ferry of de auto in combinatie met de trein of ferry. Hou dan wel rekening met hogere kosten en een langere reistijd.

Boek je onvergetelijke voetbalreis

Bij VI Travel ben je verzekerd van een voetbalreis naar Engeland van A tot Z geregeld. Je mag je persoonlijke voorkeur aan ons doorgeven en op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakte voetbalreis naar Engeland voor je samen. VI Travel is dé specialist in voetbalreizen, en dat zul je zeker gaan merken tijdens jouw voetbalreis naar Engeland. Enjoy!