Voetbalreizen Scottish Premiership

Voetbalreizen Scottish Premiership

Boek een voetbalreis naar de Scottish Premiership bij VI Travel

Beleef de Scottish Premiership met VI Travel. Sluit je aan bij de zingende menigte, ervaar de typische Schotse spreekkoren en voel de opwinding van een voetbalwedstrijd in Schotland. 

Datum
Club
Toon resultaten

Boek een voetbalreis naar de Scottish Premiership bij VI Travel

Schots voetbal, waar passie en trots samenkomen op het groene gras. Een voetbalreis naar de Scottish Premiership staat garant voor de ultieme voetbalbeleving. De Schotse stadions bieden niet alleen geweldig voetbal, maar ook een spectaculair uitzicht op de prachtige Schotse natuur. Haal alles uit je voetbalreis naar de Scottish Premiership met VI Travel. Onze reisexperts voorzien je van de beste tips. 

Let op! De exacte datum en tijden van de Scottish Premiership wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Schotse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.