Voetbalreizen Primeira Liga

Voetbalreizen Primeira Liga

Voetbalreizen naar de Primeira Liga bij VI Travel

Duik in de passie van het Portugese voetbal. Boek je voetbalreis naar de Primeira Liga bij VI Travel en ervaar de ongeëvenaarde passie en energie die de Portugese voetbalcultuur kenmerken.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar de Primeira Liga bij VI Travel

Altijd al op voetbalreis naar Portugal gewild? Voetbalreizen naar de Primeira Liga bij VI Travel zijn razend populair. De Primeira Liga staat bekend om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld. Geniet van het samenspel en de briljante individuele acties van enkele van de beste spelers uit Portugal en de rest van de wereld. Boek je voetbalreis naar de Primeira Liga vandaag nog. 

Let op! De exacte datum en tijden van de Primeira Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Portugese voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar vrijdag / zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van vrijdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.