Voetbalreizen Serie A

Voetbalreizen Serie A

Serie A-voetbalreizen bij VI Travel

De Italiaanse Serie A is een van de meest historische voetbalcompetities ter wereld, ideaal voor de voetbalfijnproevers: een competitie waarin strategie en intelligentie een cruciale rol spelen. Ontdek het met VI Travel.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar de Serie A bij VI Travel

Voetbalreizen naar de Serie A zijn momenteel populairder dan ooit. De Italiaanse Serie A is namelijk nog nooit zo spannend geweest: waar jarenlang Juventus heer en meester was, kan nu iedereen kampioen worden. Napoli, AC Milan, Internazionale, AS Roma, Lazio Roma zijn meer aan elkaar gewaagd dan ooit tevoren en dat maakt de competitie nu nóg leuker. Ontdek het zelf tijdens een van onze vele voetbalreizen naar de Italiaanse Serie A.

Let op! De exacte datum en tijden van de Serie A wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Italiaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.