Voetbaltickets Scottish Premiership

Voetbaltickets Scottish Premiership

Boek voetbaltickets voor de Scottish Premiership bij VI Travel

Beleef de Scottish Premiership met VI Travel. Sluit je aan bij de zingende menigte, ervaar de typische Schotse spreekkoren en voel de opwinding van een voetbalwedstrijd in Schotland. 

Datum
Club
Toon resultaten

Boek voetbaltickets voor de Scottish Premiership bij VI Travel

Beleef de hartstocht van het Schotse voetbal. Koop je voetbaltickets voor de Scottish Premiership bij VI Travel en laat je meevoeren door de ongeëvenaarde passie en trots die de Schotse voetbalcultuur kenmerken. De Scottish Premiership is de thuisbasis van enkele van de oudste en meest traditionele voetbalclubs ter wereld, zoals Celtic, Rangers en Aberdeen. Ervaar de rijke geschiedenis en rivaliteit tussen deze iconische teams. Boek je losse voetbaltickets voor de Scottish Premiership vandaag nog. 

Let op! De exacte datum en tijden van de Scottish Premiership wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Schotse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.