Voetbaltickets Copa del Rey

Voetbaltickets Copa del Rey

Voetbaltickets voor de Copa del Rey bij VI Travel

Mis deze kans niet om de Copa del Rey live bij te wonen en getuige te zijn van de Spaanse passie, spanning en pure voetbalvreugde die deze competitie met zich meebrengt.

Voetbaltickets Copa del Rey bij VI Travel

Zoek je voetbaltickets voor de Copa del Rey? De Copa del Rey is een van de meest prestigieuze voetbalbekers ter wereld. Het is een jaarlijkse competitie in Spanje waar teams uit alle hoeken van het land strijden om de felbegeerde trofee. Het mooie aan deze beker is dat teams van alle niveaus kunnen deelnemen: van kleine lokale clubs tot de grootste voetbalreuzen van Spanje. Lees meer

Geen resultaten. Er zijn helaas geen wedstrijden gevonden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe wedstrijden? Vul het formulier op deze pagina in.

Losse voetbaltickets Copa del Rey kopen

Het kopen van losse voetbaltickets voor een Copa del Rey-wedstrijd kent verschillende voordelen. Je bent namelijk vrij wanneer en hoe je naar Spanje afreist. Welke voetbalwedstrijd kies je in welke stad? Daarnaast bepaal je zelf je accommodatie en je verblijfsduur. Ideaal als je bijvoorbeeld op doorreis bent, liever zelf iets uitzoekt of meerdere wedstrijden wilt bezoeken. 

De geschiedenis van de Copa del Rey

De geschiedenis van de Copa del Rey gaat terug tot 1902, toen de Spaanse voetbalbond de eerste editie van de bekerwedstrijd organiseerde. Het toernooi is sindsdien uitgegroeid tot een nationaal evenement dat miljoenen voetbalfans over de hele wereld aantrekt. In de loop der jaren zijn er tal van iconische momenten geweest, zoals de finale van 2011 tussen FC Barcelona en Real Madrid, waarbij Ronaldo en Messi elkaar uitdaagden in een spectaculaire wedstrijd.

Leuke weetjes over de Copa del Rey

Wist je dat de Copa del Rey eigenlijk een bijnaam is? De officiële naam van de beker is Campeonato de España-Copa de Su Majestad el Rey (Kampioenschap van Spanje - Beker van Zijne Majesteit de Koning), maar de meeste mensen noemen het gewoon de ‘Copa del Rey’, wat ‘Beker van de Koning’ betekent.

Een ander leuk feitje is dat de trofee van de Copa del Rey ooit bijna verloren ging. In 1905 werd de beker namelijk gestolen tijdens een tentoonstelling in de Spaanse hoofdstad Madrid. De beker werd teruggevonden op een treinstation in Valencia. De voetbalbond was echter niet tevreden over de staat van de beker en besloot deze daarom opnieuw te laten maken.

Bezoek een wedstrijd in de Copa del Rey 

Een échte Spaanse voetbalbeleving vind je in hét Spaanse bekertoernooi de Copa del Rey. Bezoek een van de vele prachtige Spaanse stadions tijdens dit bekertoernooi. Bij VI Travel ben je verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen naast elkaar. Kortom: bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete voetbalervaring. Boek vandaag nog je voetbaltickets voor de Copa del Rey en geniet!

 

Blijf op de hoogte

Op dit moment zijn er helaas geen wedstrijden beschikbaar. Laat hieronder je e-mailadres achter en we informeren je zodra er een nieuw aanbod online komt.