Voetbalreizen Watford

Voetbalreizen Watford

Voetbalreizen naar Watford FC met VI Travel

Betreed Vicarage Road, de thuisbasis van Watford FC, en dompel jezelf onder in de passie van The Hornets. Watford bezit over een unieke clubcultuur waarin je je direct thuis voelt. Ervaar het zelf tijdens een van onze voetbalreizen naar Watford FC.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Watford FC met VI Travel

Watford FC speelt dit seizoen weer in de competitieve Engelse Football Championship, waar de strijd om promotie naar de Premier League altijd hoog is. Boek een voetbalreis naar Watford FC met VI Travel en sluit je aan bij de Yellow Army. VI Travel voorziet je van de best mogelijke zitplaatsen in het stadion en een uitstekend hotel in het centrum van Londen zodat jij alles uit je voetbalreis kan halen. Boek vandaag nog! Lees meer

Zitplaatsen naast elkaar en hotel met ontbijt

Wanneer je een voetbalreis naar Watford boekt, ben je bij VI Travel tot drie personen verzekerd van zitplaatsen naast elkaar in het stadion. Je krijgt altijd de best beschikbare tickets. Zo weet je zeker dat je naast je reisgenoten zit én goed zicht hebt op het veld. Bij een voetbalreis naar Watford FC verblijf je in het centrum van Londen. Hoeveel nachten je in Londen wilt verblijven, kies je zelf. Het hotel met ontbijt regelen wij. Hoe je naar de Engelse hoofdstad reist is ook aan jou: je kunt vliegen, met de trein of met de auto. Vragen? Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. 

Een wedstrijd van Watford FC bezoeken

Watford FC, ook wel bekend als The Hornets, heeft door de jaren heen een wisselend, maar toch wel indrukwekkend traject afgelegd. Binnen een halve eeuw hebben ze zichzelf van de vierde divisie naar de Premier League gewerkt. De afgelopen jaren jojoën ze van de Premier League naar de Championship. Met zowel hoogte- als dieptepunten heeft de club een sterke aanhang opgebouwd en blijft Watford een prominente speler in het Engelse voetbal. Een wedstrijd bijwonen in het legendarische Vicarage Road Stadium staat garant voor boeiend voetbal en een geweldige sfeer.

Het Vicarage Road Stadium

Het Vicarage Road Stadium, het thuisstadion van Watford FC, ademt geschiedenis en charme. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 20.000 zitplaatsen en biedt een intieme setting om het voetbal van dichtbij te ervaren. De Hornets-fans creëren een unieke en levendige atmosfeer, waardoor je je meteen thuis voelt en kunt genieten van de intense voetbalbeleving.

Combineer Londen met je voetbalreis naar Watford

Wanneer je een voetbalreis naar Watford FC boekt, verblijf je in het centrum van Londen. Voor de wedstrijd ontsnap je dan richting de prachtige omgeving van Watford. Zo combineer je een bezoek aan de metropool Londen met de groene omgeving en het schilderachtig landschap van Watford – ideaal! Ben je al vaker in Londen geweest en verblijf je liever in de buurt van het Vicarage Road Stadium? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder. 

Boek je voetbalreis naar Watford FC bij VI Travel

Boek vandaag nog je voetbalreis naar Watford FC en beleef de opwinding van het Engelse voetbal, omringd door enthousiaste fans, in een iconisch stadion en met de mogelijkheid om zowel het voetbal als de prachtige omgeving te verkennen. Het wordt een voetbalavontuur dat je niet snel zult vergeten!