Voetbalreizen Duitsland

Voetbalreizen Duitsland

Bezoek de Bundesliga of 2. Bundesliga

De sfeer in de stadions in Duitsland is ongeëvenaard en de wedstrijden zijn altijd tot de nok toe uitverkocht. Ben jij op zoek naar een ultieme voetbalervaring in Duitsland?

Wij zetten de mooiste voetbalreizen naar Duitsland voor je op een rijtje.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Duitsland met VI Travel

Voetbalreizen naar Duitsland boek je natuurlijk bij VI Travel: dé specialist in voetbalreizen. Het voetbal bij onze oosterburen is al jaren van het hoogste niveau. Met Bayern München uiteraard als ultieme Rekordmeister. De sfeer in de stadions in Duitsland is ongeëvenaard en of je nou naar een topper of een kraker uit de kelder van de Bundesliga of zelfs de 2. Bundesliga gaat – de stadions zijn altijd tot de nok toe uitverkocht.

Maar VI Travel zou VI Travel niet zijn als wij niet toch nog wat kaartjes hebben weten te bemachtigen. Dus ben jij op zoek naar een ultieme voetbalervaring in Duitsland, lees dan snel verder en wij zetten de mooiste voetbalreizen naar Duitsland voor je op een rijtje. Lees meer

Plezier voor het hele gezin

Voetbal in Duitsland is nog als vanouds plezier voor het hele gezin. Vaders en moeders trekken er al ruim voor de wedstrijd op uit om er samen met de supporters een groot feest van te maken. Een feest waarbij supporters van beide clubs nog ‘gewoon’ gebroederlijk door elkaar staan en genieten van de sfeer voor de wedstrijd. Het maakt een voetbalreis in Duitsland uniek ten opzichte van alle andere landen.

Een bezoek aan de Bundesliga

Een van de vele redenen waarom de Bundesliga zo geliefd is bij Nederlandse fans? De Nederlandse voetballers. Want er hebben er een flink aantal furore gemaakt bij onze Oosterburen. Arjan Robben, Mark van Bommel, Roel Brouwers, Youri Mulder, Nico-Jan Hoogma, Klaas-Jan Huntelaar, Davy Klaassen en vele anderen zijn er uitgegroeid tot absolute legendes. En ook heden ten dage schitteren er nog tal van landgenoten op het hoogste niveau in Duitsland.

Steenworp afstand

Zeker voor een eerste buitenlandse ervaring is een voetbalreis naar Duitsland een aanrader. De (top)clubs bevinden zich op soms nog geen twee uurtjes rijden van Amsterdam. Kun je nagaan als je in de Achterhoek woont. Dan kun je de supporters zowat horen juichen wanneer er een goal valt. En die vallen regelmatig in de Bundesliga. Gemiddeld zelfs meer dan in de Italiaanse Serie A of de Spaanse Primera División.

Dankzij VI Travel kan ook jij een voetbalwedstrijd in Duitsland bijwonen. VI Travel garandeert jou:

  • Altijd de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Altijd de best mogelijke hotels in het centrum
  • Alles tot in de puntjes geregeld

Na het boeken van je voetbalreis naar Duitsland ontvang je namens VI Travel een compleet reisbescheiden voorzien van de beste tips over de thuisstad van jouw gekozen voetbalclub inclusief uitgebreide reisinformatie.

Kortom: een voetbalreis naar Duitsland op Champions League-niveau!

Meer dan München alleen

Een voetbalreis naar Duitsland is meer dan voetbal alleen. Het is een reis langs de mooiste steden van het land, waar je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur en als kers op de taart geniet van een onvergetelijke voetbalervaring. Duitsland kent tal van prachtige steden waar je kunt genieten van topvoetbal, in zowel de Bundesliga als de 2. Bundesliga. Hamburg, Köln, Düsseldorf, Leipzig, Freiburg, Nürnberg en natuurlijk de hoofdstad Berlijn. Prachtige steden waar je jezelf buiten het voetbal om kostelijk zal vermaken. Steden die bol staan van de historie en waar je jezelf tegoed kunt doen aan de meest verrukkelijke maaltijden in restaurants van wereldklasse.

Welke voetbalreis in Duitsland kies jij?

De meest populaire clubs voor voetbalreizen in Duitsland zijn onder andere:

Een bezoekje aan één van de vele kerstmarkten in combinatie met een voetbalwedstrijd; onvergetelijk. Matthijs de Ligt die vlak voor tijd de winnende binnenkopt in de o zo beladen derby – legendarisch. 80.000 toeschouwers die de naam van je zoon (Jayden) schreeuwen en die kleine die denkt dat ze hem toezingen. Kippenvel! Een voetbalreis in Duitsland is een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten en iets dat absoluut doorgestreept moet worden op je bucketlist.

Voetbalreizen naar Duitsland bij VI Travel

Bij VI Travel zijn we gespecialiseerd in voetbalreizen naar Duitsland. Van de beste wedstrijdtickets tot de mooiste hotels; niets wordt uit de weg gegaan om jouw voetbaltrip er eentje te maken die je nooit meer zult vergeten. Niets wordt aan het toeval overgelaten en we doen er werkelijk alles aan om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Ook zijn we bij VI Travel gespecialiseerd in busreizen naar Duitsland en combinatievoetbalreizen. Zo kun je in Berlijn meerdere voetbalclubs in één weekend bezoeken, maar kun je bijvoorbeeld ook een voetbalwedstrijd van Borussia Dortmund en Schalke combineren. Er is werkelijk van alles mogelijk en bij VI Travel zijn we zeker niet te beroerd om de mooiste combinaties voor je in elkaar te zetten!

Reis naar Duitsland voor een voetbalwedstrijd

Waarom Duitsland? Nou, allereerst natuurlijk voor de Bundesliga. Verder ook omdat zowel alles heel gemakkelijk per auto of trein te bereiken is. In no time zit je in één van de vele prachtige steden die Duitsland rijk is en geniet je van de culinaire hoogstandjes in een restaurant naar keuze. Om je vervolgens te begeven onder de vele supporters die ver voor de wedstrijd al zorgen voor een ongelooflijke sfeer in de stad en later in het stadion. In Duitsland wordt voetbal nog op een geweldige manier beleefd en dat moet je gewoonweg een keer ervaren.

Boek je onvergetelijke voetbalreis

Bij VI Travel ben je verzekerd van een voetbalreis naar Duitsland van A tot Z geregeld. Je mag je persoonlijke voorkeur aan ons doorgeven en op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakte voetbalreis naar Duitsland voor je samen. VI Travel is dé specialist in voetbalreizen, en dat zul je zeker gaan merken tijdens jouw voetbalreis naar Duitsland. Viel Spaß!