Voetbaltickets Hertha BSC

Voetbaltickets Hertha BSC

Voetbaltickets voor Hertha BSC bij VI Travel 

Sluit je aan bij de Hertha BSC-familie en ervaar de warmte en gastvrijheid van Duitse voetbalfans. Word deel van de zee van blauw en wit in het Olympiastadion. 

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Hertha BSC bij VI Travel 

Op zoek naar voetbaltickets voor Hertha BSC? Je vindt ze bij VI Travel, dé voetbalticketspecialist van Nederland. Hertha BSC is een van de meest iconische voetbalclubs van Duitsland. Ze mogen dan wel in de 2. Bundesliga spelen, maar dat doet niets af aan de unieke ambiance en rijke historie. Zo won de club uit Berlijn meerdere keren de Bundesliga. Nu zijn ze hard op weg om zich te revancheren. Boek voetbaltickets voor een wedstrijd van Hertha en zie hoe ze strijden om het kampioenschap. Lees meer

Betrouwbare voetbaltickets Hertha BSC

Boek losse voetbaltickets voor een wedstrijd van Hertha BSC en geniet van de best beschikbare zitplaatsen. Tot drie personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Door bij VI Travel te boeken weet je zeker dat je betrouwbare tickets koopt voor een eerlijke prijs. Bij vragen of opmerkingen bel je eenvoudig en snel tijdens kantooruren met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder.

Ontdek het bijzondere Olympiastadion

Het Olympiastadion in Berlijn is de thuishaven van Hertha BSC en biedt plaats aan bijna 75.000 toeschouwers. Dit historische en olympische stadion is niet alleen een voetbalstadion. Het wordt ook gebruikt voor andere sportevenementen, zoals zwem- en hockeywedstrijden. Daarnaast werd het stadion gebruikt voor het WK in 2006. Nog steeds dient het soms als podium voor het Duitse nationale elftal. Het Olympiastadion is een bezienswaardigheid op zich. Een stadiontour is dan ook ten zeerste aan te raden.

Hertha BSC: succesvolle Duitse club

Hertha BSC is een club met een volle prijzenkast. In 1930 en 1931 werden ze landskampioen. Daarnaast bereikten ze meerdere keren Europees voetbal en wonnen twee keer de League Cup. In het seizoen 2022/23 degradeerden ze naar de 2. Bundesliga. In 2011 en 2013 degradeerde de ploeg uit Berlijn ook, maar wist zich beide keren direct terug te knokken naar het hoogste niveau.

Nederlanders bij Hertha BSC

In de afgelopen jaren speelden er veel Nederlanders bij Hertha BSC. De meest bekende zijn: John Heitinga, Karim Rekik, Jean-Paul Boëtius, Roy Beerens, Maikel Aerts, Bram Appel, Jurgen Ekkelenkamp, Bryan Roy, Deyovaisio Zeefuik en Javairô Dilrosun. Ook kende de club twee Nederlandse trainers: Jos Luhakay en Huub Stevens. Vrijwel alle bovengenoemde Nederlanders vertrokken na relatief korte duur uit Berlijn.

Levendig Berlijn 

Een voetbalwedstrijd van Hertha valt perfect te combineren met een stedentripje naar Berlijn. Van historische monumenten zoals de Brandenburger Tor en restanten van de Berlijnse Muur tot levendige wijken vol kunst en cultuur: Berlijn zit vol leven. Vergeet niet te genieten van de lokale keuken en authentieke Duitse bieren. Naast losse voetbaltickets, bieden we compleet verzorgde voetbalreizen naar Hertha BSC aan. Ideaal als je zelf geen tijd hebt om een complete voetbalreis te plannen.