Voetbalreizen Chelsea

Voetbalreizen Chelsea

Sterren als Moedryk, Enzo Fernández en Raheem Sterling live in actie zien? 

Boek een voetbalreis naar Chelsea bij VI Travel en wie weet zit jij binnen de kortste keren op de tribune in het iconische Stamford Bridge.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen naar Chelsea bij VI Travel

Voetbalreizen naar Chelsea boek je eenvoudig en snel bij VI Travel: dé voetbalreizenspecialist. Chelsea speelt in het iconische Stamford Bridge in Zuidwest-Londen. Het voetbalpaleis is een van de meest historische stadions van Engeland en staat bekend om de levendige sfeer en tribunes dicht op het veld. Boek nu een compleet verzorgde voetbalreis van het hoogste niveau en geniet van Engels topvoetbal. Lees meer

Complete voetbalreis naar Chelsea

Zie sterren als Moedryk, João Félix en Raheem Sterling live in actie tijdens je voetbalreis naar Chelsea. Door voor een compleet verzorgde voetbalreis te kiezen ben je verzekerd van:

  • de best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • het best mogelijke hotel in het centrum met ontbijt
  • volledige ontzorging van A tot Z

Vanaf Amsterdam vlieg je in een uur naar Londen, waarna je incheckt bij het centraal gelegen hotel in de stad. Rondom de wedstrijddag is er ruim de tijd om Londen te ontdekken of een stadiontour te doen. Heb je voor of tijdens je reis vragen? Onze klantenservice staat altijd klaar om jou te helpen. Bij VI Travel is jouw voetbalreis naar Chelsea van A tot Z geregeld, zodat jij zorgeloos kunt genieten waarvoor je gekomen bent: voetbal.

Sterspelers van Chelsea

Chelsea-tickets worden ieder seizoen nog populairder. Chelsea timmert namelijk al een tijdje aan de weg om zich in het rijtje van meest succesvolle Engelse clubs te mengen. Met dank aan kapitaalinjecties is het The Blues gelukt om de afgelopen 20 jaar vijf keer de Premier League te winnen en twee keer de Champions League. Spelers als Didier Drogba, John Terry en Frank Lampard tilden te club destijds naar een hoger niveau.

Nu zijn Moedryk, Enzo Fernández en Raheem Sterling de smaakmakers van The Blues. Welke spelers starten is altijd de vraag: Chelsea beschikt over een ruime selectie spelers van het hoogste niveau. Jaarlijks worden er miljoenen geïnvesteerd in het aantrekken van toptalenten.

Stamford Bridge: een iconische voetbaltempel

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Stamford Bridge is het zingen van clubliederen met de fans. Het bekendste lied ‘Blue is the Colour’ wordt vaak gezongen en zorgt voor een sfeervolle beleving. De tribunes van Stamford Bridge bieden plaats aan meer dan 40.000 supporters en elke tribune kent zijn eigen karakteristieke kenmerken. Zo bevindt de ‘Shed End’-tribune zich achter het doel. Dit is de sfeervolste tribune van het stadion. De 'West Stand'-tribune biedt daarentegen een fantastisch uitzicht op het veld. 

De trots van Londen

Chelsea noemt zichzelf ‘The Pride of London’. Sterker nog: het staat met grote letters op de kleedkamervloer geschreven. Na Arsenal is Chelsea de succesvolste Engelse voetbalclub uit Londen. Tijdens je voetbalreis naar Chelsea is het dan ook de moeite waard om de stad te verkennen. Londen ademt voetbal, historie en heeft fantastische bezienswaardigheden.

Tijdens je meerdaagse voetbalreis is er voldoende tijd voor sightseeing en een drankje in een van de typische Engelse kroegen. Als je met de lokale bevolking over voetbal begint, is de kans groot dat de meningen verdeeld raken. Londen kent namelijk maar liefst zeven ploegen die op het hoogste niveau uitkomen.

Een voetbalreis naar Chelsea boek je bij VI Travel

Bezoek een wedstrijd van The Blues en ervaar Engels voetbal op zijn puurst. Geniet van de sfeer, supporters, topspelers, Engelse specialiteiten en het veelzijdige Londen. Boek je voetbalreis naar Chelsea nu bij VI Travel en wie weet zit jij binnen de kortste keren op de tribune in het iconische Stamford Bridge.