Voetbalreizen Borussia Mönchengladbach

Voetbalreizen Borussia Mönchengladbach

Voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach bij VI Travel

Bezoek deze stabiele middenmoter/subtopper van de Duitse Bundesliga – de sportieve trots uit de stad Mönchengladbach – en beleef de unieke sfeer van het imposante Borussia-Park samen met ruim 50.000 andere fans.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Borussia Mönchengladbach bij VI Travel

Ben jij geïnteresseerd in een voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach? Bij VI Travel zorgen we voor een geheel ontzorgde ervaring. Van een uitstekend hotel in het midden van het centrum van Mönchengladbach, de beste zitplaatsen in het Borussia-Park tot de allerbeste tips over Mönchengladbach. Beleef de unieke sfeer van het imposante Borussia-Park met een van onze voetbalreizen. Wij voorzien je graag van de beste tips! Lees meer

Compleet verzorgde voetbalreis

De sfeer van Borussia-Park proeven én Mönchengladbach ontdekken doe je eenvoudig via de all-in-voetbalreizen van VI Travel. Je rijdt vanaf Utrecht in iets meer dan twee uur naar Mönchengladbach en geniet hier van een hotelovernachting (of meer!) met ontbijt. Met de voetbaltickets van VI Travel ben je verzekerd van zitplaatsen naast elkaar met goed zicht op het veld. Is er toch iets onduidelijk? Dan stel je jouw vragen eenvoudig en snel aan een van onze klantenservicemedewerkers.

De 'Fohlenelf'-traditie

Borussia Mönchengladbach heeft een rijke voetbaltraditie die teruggaat tot 1900. Met vijf landstitels en talloze successen in Europa is de club een ware krachtpatser in het Duitse voetbal. De trotse geschiedenis van Borussia Mönchengladbach wordt weerspiegeld in de passie van de fans en het aantrekkelijke spel op het veld. Als je op zoek bent naar voetbal met een rijke erfenis, dan is een wedstrijd bij Borussia Mönchengladbach een absolute must.

Borussia-Park, een ware voetbaltempel

Borussia-Park, het thuisstadion van Borussia Mönchengladbach, is een adembenemend voetbalwalhalla. Met een capaciteit van meer dan 50.000 toeschouwers biedt het stadion een geweldige atmosfeer waar je de passie en energie van de fans kunt voelen. Van de tribunes tot aan de grasmat, elke hoek van Borussia-Park ademt voetbalmagie. Het is de ideale plek om jezelf onder te dompelen in de hartslag van het spel.

Boek je voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach

Boek je voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach en beleef een onvergetelijke Duitse voetbalervaring. Bij VI Travel ben je verzekerd van de best mogelijke zitplaatsen in het stadion en uitstekende hotels in het centrum. Je hoeft zelf niets te regelen; wij verzorgen alles van A tot Z, zodat jij zorgeloos van je reis kunt genieten.