Voetbaltickets Millwall

Voetbaltickets Millwall

Boek losse voetbaltickets voor Millwall bij VI Travel

Pure voetbalpassie ervaar je in Zuidoost-Londen bij cultclub Millwall. Geniet van de fans, het voetbal en het bruisende centrum van Londen tijdens je voetbalreis.

Datum
Club
Toon resultaten

Voetbaltickets voor Millwall bij VI Travel

Voetbaltickets voor Millwall koop je bij VI Travel, dé specialist in voetbaltickets. Bezoek een wedstrijd van The Lions en dompel je onder in pure Engelse voetbalpassie. Ervaar de unieke charme van Millwall en laat je verwonderen door de intensiteit van het voetbal én de supporters. En dat allemaal in het altijd bruisende Londen! Lees meer

Bezoek een wedstrijd van Millwall

Naar Millwall ga je niet voor het meest hoogstaande voetbal, maar voor de ongekende sfeer en onevenaarbare voetbalbeleving. De van oorsprong havenarbeidersclub heeft een rijke geschiedenis en een trouwe fanbase die bekendstaat om hun onvoorwaardelijke steun. The Lions hebben een traditie van hard werken en in teamverband strijden tot het laatste fluitsignaal. Als je besluit bij VI Travel voetbaltickets voor Millwall te boeken ben je verzekerd van:

  • Plaatsen naast elkaar in het stadion (tot drie personen)
  • Uitstekend zicht op het veld
  • Uitstekende klantenservice

Ervaar de ‘rauwe’ sfeer van Millwall

Millwall is in 1985 ontstaan door Schotse havenwerkers. Tot 1960 speelde de club als enige om 15.15 uur in plaats van om 15.00 uur. Reden? Dit gaf de havenarbeiders de kans om hun ochtenddienst af te maken. De mentaliteit van hard werken zit nog steeds diep in de club geworteld. Zowel bij de fans – die ook wel Lions of Dockers worden genoemd – als bij de spelers. Het gaat er binnen en buiten de lijnen fanatiek aan toe. Dat is voor de neutrale toeschouwer een ware belevenis om mee te maken.

The Den

The Den is sinds 1993 de thuisbasis van Millwall in zuidoost Londen. Daarvoor speelden de Lions in de Old Den. The Den biedt plaats voor ongeveer 20.000 toeschouwers. Met het karakteristieke ontwerp en steile tribunes zorgt The Den voor een intense voetbalsfeer. Opvallend is dat The Den het zesde stadion is dat Millwall sinds de oprichting heeft bezet. Ondanks dat Millwall in de Championship speelt, zijn kaarten soms lastig te verkrijgen. Wees er daarom op tijd bij.

Voetbaltickets Millwall kopen

Wanneer je voetbaltickets voor een wedstrijd van Millwall koopt, weet je zeker dat het niet saai wordt. Wat de uitslag ook gaat zijn: de harde kern maakt elke thuiswedstrijd indrukwekkend. Voor of na de wedstrijd duik je het bruisende nachtleven van Londen in om je voetbaltrip compleet te maken. Boek nu bij VI Travel en verzeker jezelf van de best beschikbare tickets naast elkaar.