Voetbalreizen Benfica

Voetbalreizen Benfica

Voetbalreizen Benfica bij VI Travel

De Portugese zon, de ongeëvenaarde passie van Benfica-fans en het legendarische Estádio da Luz... Bezoek een wedstrijd van Benfica en bereid je voor op een spectaculair voetbalfeest.

Datum
Competitie
Club
Toon resultaten

Voetbalreizen Benfica bij VI Travel

Op voetbalreis naar Benfica? Het Estádio da Luz is een reden an sich om een voetbalwedstrijd van Benfica te bezoeken. Tel daar de ongeëvenaarde passie van de Benfica-fans bij op, het Portugese zonnetje en de prachtige stad Lissabon en je hebt alle ingrediënten voor een fantastische voetbalreis! Ontdek alle voetbalreizen naar Benfica bij VI Travel hieronder en lees meer over de club.  Lees meer

Complete voetbalreis naar Benfica

Zorgeloos van voetbal genieten, zonder je druk te maken om randzaken. Daar ben je bij VI Travel van verzekerd. Wij regelen de beste zitplaatsen naast elkaar tot drie personen en een hotel in het centrum van Lissabon. Je bepaalt zelf hoeveel nachten je wilt blijven en het ontbijt zit bij het hotel inbegrepen.

Kortom, bij VI Travel ben je verzekerd van:

  • De best mogelijke zitplaatsen in het stadion
  • Een hotel in het centrum van Benfica (inclusief ontbijt)
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Jouw persoonlijke VI Travel Gids
  • Een voetbalreis op Champions League-niveau

Toch nog vragen? Onze klantenservicemedewerkers staan zowel voor als tijdens je voetbalreis naar Benfica klaar om te helpen. Geniet van een unieke en complete ervaring met VI Travel.

Portugese wereldtop

Sport Lisboa e Benfica, beter bekend als Benfica, is een club doordrenkt van geschiedenis en triomf. Opgericht in 1904, is deze Portugese club uitgegroeid tot een symbool van nationale trots en sportieve excellentie. Met talloze nationale en internationale titels, waaronder twee keer de Europacup I (nu de UEFA Champions League), behoort Benfica met recht tot de Portugese wereldtop. Benfica is samen met FC Porto en Sporting Lissabon onderdeel van De Grote Drie van Portugal, Os Três Grandes.

Tijdens een stadiontour in het Estádio Da Luz zijn alle successen van Benfica te herbeleven in de vorm van prijzen, videobeelden, fotoverhalen en anekdotes.

Ontdek de magie van het Estádio da Luz

Betreed het Estádio da Luz, het legendarische thuisstadion van Benfica, en voel de opwinding in de lucht. Deze imposante arena, met een capaciteit van meer dan 60.000 toeschouwers, trilt van emoties wanneer fans hun geliefde team toejuichen. De gezangen, spandoeken en zeeën van rood en wit creëren een betoverende sfeer die je meeneemt in een wereld van sportieve passie.

De adelaar van Benfica

De adelaar is de officiële clubmascotte van Benfica. De vogel staat symbool voor kracht, trots, vastberadenheid en de nobele eigenschappen die de club en zijn supporters willen uitstralen. Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd in het Estádio da Luz vliegt de adelaar een rondje door het gehele stadion. Een fantastisch en inspirerend gezicht. 

De enorme toewijding van Benfica-fans

De fans van Benfica, bekend als Benfiquistas, behoren tot de meest gepassioneerde en trouwe supporters in de wereld van het voetbal. De Südkurve, het fanatieke gedeelte van het stadion, bruist van energie terwijl fans hun ziel en zaligheid leggen in het aanmoedigen van hun club. De liefde voor Benfica verbindt mensen, overbrugt generaties en creëert een band die sterker is dan woorden.

Ontdek het schitterende Lissabon

Estádio da Luz is gelegen in de prachtige stad Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Deze stad, doordrenkt van geschiedenis en cultuur, biedt een perfecte omgeving voor een voetbalreis. Van de iconische Torre de Belém tot de bruisende straten van de wijk Bairro Alto; Lissabon heeft voor ieder wat wils. Geniet van heerlijke lokale gerechten, ontdek charmante steegjes en bewonder historische bezienswaardigheden terwijl je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur.

Zon, zee en voetbal: de perfecte mix

Lissabon verwelkomt je niet alleen met zijn cultuur, maar ook met zijn aangename klimaat. Met milde winters en zonnige zomers is de stad de ideale plek voor een voetbalreis. Geniet van de warme zonnestralen terwijl je de stad verkent en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring bij Benfica. Een voetbalreis om nooit meer te vergeten 

Boek je voetbalreis naar Benfica

Als echte voetballiefhebber wil je ooit in je leven een wedstrijd bijwonen in het beroemde Estadio da Luz. Een voetbalreis naar Benfica is een reis naar de kern van voetbalpassie. Van de historische triomfen van de club tot de betoverende sfeer in Estádio da Luz, elke stap die je zet voert je dieper in een wereld waar sport, cultuur en liefde voor de club samenkomen. Ontdek het zelf en boek je voetbalreis naar Benfica bij VI Travel.